Spillersbodavägen 92

Spillersbodavägen 92

Slutpris

3 740 000 kr


Spillersboda— Norrtälje

Spillersbodavägen 92


Slutpris
3 740 000 kr

Spillersboda— Norrtälje

Charm och detaljer!

Önskar du komma hem till lugn och ro, vara på landet men samtidigt ha nära till stan? Då är du varmt välkommen till Spillersbodavägen 92. Här möts du av en uppvuxen trädgårdstomt om hela 3959 kvm med massor av olika grönska och blomster. Vackert boningshus, ett lika vackert gästhus samt ett magasin. Här finns det att göra och du har alla möjligheter att ta fram alla välbevarade och till huset tidstypiska detaljer samtidigt som du sätter din egen prägel på allt. Egen borrad brunn med året runt vatten och ordnat avlopp.
Perfekt för ett generationsboende eller varför inte en hel byggnad till dig som behöver ett hemmakontor. Magasinet lämpar sig perfekt till förvaring eller varför inte ha årets kräftskiva här?

I Spillersboda finns hamn med båtmack, åretruntöppen livsmedelsaffär, byggvaruhandel och SL-buss 630 (+X631). Här finns en fantastisk skärgård att upptäcka med båt, ett rikt skärgårdsliv med många bad-öar, sjökrogar och naturreservat i direkt närhet. I byn finns barnvänlig och mycket omtyckt badstrand som även har simskola. Längst med kusten går en fin grusväg till populära Marholmen med härligt bad, spa, minigolf och restaurang. Åt motsatt håll ligger Håtö med fin promenadstig längst med havet och flera badstränder på vägen.

Fastigheten är belägen endast ca 15 minuter med bil från centrala Norrtälje och har ett perfekt pendlarläge ut till E18, bara en timme från centrala Stockholm. Ett naturskönt och lugnt område i marin skärgårdsmiljö med fina skogspromenader.
Unikt tillfälle att köpa ett hus med charm och historia på ett väldigt privat och vackert läge.
Varmt välkommen på visning!

Huset är ett dödsbo och säljes på grund av det med en friskrivning.


Boarea/biarea
120/15 kvm
Driftkostnad
19 193 kr/år
Tomtarea
3 959 kvm
Såld
2021-06-03

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Spillersbodavägen såldes av oss 2021-06-03. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Spillersbodavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.