Stockholmsvägen 11A / Centrala Norrtälje / Norrtälje

Unik 6-rumsvåning mitt i stan

Slutpris
2 825 000 kr
Boarea
108,1 kvm
Avgift
5 985 kr/mån
Rum
6 rum (4 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-02-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stockholmsvägen såldes av oss 2017-02-01. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Stockholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Norrtälje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik och mycket fin våning med 6 rum och kök belägen mitt i centrala Norrtälje och härlig utsikt över staden. Hiss finns upp till bostaden. Stor balkong i söder med vackert klinkergolv. Hela bostaden är renoverad ca år 2000 och har 4 sovrum, vardagsrum och matrum med parkett- och stengolv, två renoverade badrum och renoverat kök. Tvättstuga finns på entréplan i samma port. Två stora förråd hör till bostaden samt ytterligare ett vindsförråd med direktentré in till ett av sovrummen. Helt perfekt för dig som lämnar villan men vill ha stora ytor och kunna ta emot besök från barn och barnbarn och passande även för familj som önskar flera sovrum. Perfekt läge för dig som pendlar. Bilplats för en bil kommer att ordnas i föreningen. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration