Sök Meny
Såld

Norrtälje - Centrala Norrtälje / Stockholmsvägen 11A

Unik 6-rumsvåning mitt i stan

Unik och mycket fin våning med 6 rum och kök belägen mitt i centrala Norrtälje och härlig utsikt över staden. Hiss finns upp till bostaden. Stor balkong i söder med vackert klinkergolv. Hela bostaden är renoverad ca år 2000 och har 4 sovrum, vardagsrum och matrum med parkett- och stengolv, två renoverade badrum och renoverat kök. Tvättstuga finns på entréplan i samma port. Två stora förråd hör till bostaden samt ytterligare ett vindsförråd med direktentré in till ett av sovrummen. Helt perfekt för dig som lämnar villan men vill ha stora ytor och kunna ta emot besök från barn och barnbarn och passande även för familj som önskar flera sovrum. Perfekt läge för dig som pendlar. Bilplats för en bil kommer att ordnas i föreningen. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Centrala Norrtälje
Stockholmsvägen 11A
Slutpris: 2 825 000 kr
Boarea: 108,1 kvm
Avgift: 5 985 kr/mån
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Våning: 2 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Stockholmsvägen