Storbacken 7 / Röcksta / Norrtälje

Välskött, vinterbonat fritidshus med grönskande trädgård och nära till vattnet

Slutpris
1 910 000 kr
Boarea
71 kvm
Driftkostnad
30 369 kr/år
Tomtarea
2 060 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-06-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Storbacken såldes av oss 2017-06-08. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Storbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Röcksta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett ombonat och hemtrevligt fritidshus som går utmärkt att bo i året runt. Bostaden som är i fint, renoverat skick, är fördelad på hall, vackert kök i ek med matplats vid fönstret, vardagsrum med plats för både soffdel och en avkopplande plats framför braskaminen. Duschrummet är delvis kaklat och har wc. I huset finns två sovrum varav ett större med plats för dubbelsäng och ett något mindre. Huset är stilfullt renoverat med gott om ljusinsläpp och smart planlösning.
Den härliga tomten med båda fruktträd, rabatter och gräsytor är ett trivsamt nöje för den som vill, eller bara för njutning om det passar bättre.

Fastigheten ligger i en lugn miljö med gångavstånd (ca 1 km) till Nodstasjön där varma sommardagar inbjuder till bad och lek och där fastigheten har rätt till båtplats. Stor altan i söder med sol hela dagen och separat isolerat gästhus med altan om 15 kvm.

Norrtäljes stadskärna ligger endast 10 min bort med bil och buss dit går fler gånger dagligen med hållplatsen ca 100 m från huset. Till Roslagens golfklubb är det ca 3 km om suget efter en runda faller på.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration