Sök Meny
Såld

Norrtälje - Röcksta / Storbacken 7

Välskött, vinterbonat fritidshus med grönskande trädgård och nära till vattnet

Välkommen till ett ombonat och hemtrevligt fritidshus som går utmärkt att bo i året runt. Bostaden som är i fint, renoverat skick, är fördelad på hall, vackert kök i ek med matplats vid fönstret, vardagsrum med plats för både soffdel och en avkopplande plats framför braskaminen. Duschrummet är delvis kaklat och har wc. I huset finns två sovrum varav ett större med plats för dubbelsäng och ett något mindre. Huset är stilfullt renoverat med gott om ljusinsläpp och smart planlösning.
Den härliga tomten med båda fruktträd, rabatter och gräsytor är ett trivsamt nöje för den som vill, eller bara för njutning om det passar bättre.

Fastigheten ligger i en lugn miljö med gångavstånd (ca 1 km) till Nodstasjön där varma sommardagar inbjuder till bad och lek och där fastigheten har rätt till båtplats. Stor altan i söder med sol hela dagen och separat isolerat gästhus med altan om 15 kvm.

Norrtäljes stadskärna ligger endast 10 min bort med bil och buss dit går fler gånger dagligen med hållplatsen ca 100 m från huset. Till Roslagens golfklubb är det ca 3 km om suget efter en runda faller på.

Sponsrade länkar
Norrtälje / Röcksta
Storbacken 7
Slutpris: 1 910 000 kr
Boarea: 71 kvm
Driftkostnad: 30 369 kr/år
Tomtarea: 2 060 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2017-06-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Storbacken