Sök Meny
Såld

Norrtälje / Sundholmen 28

Sundholmen - västerläge med utsikt mot vattnet

Mitt i Roslagens famn ligger denna sjönära fastighet på Sundholmen mitt i Calle Schewens Lustgård. Här skrev Evert Taube för drygt 80 år sedan Calle Schewens vals i syrénbersån på Håtö Svansar.

Trevlig sjönära fastighet med insynsskyddad altan i väster och även altan i öster för morgon kaffet. Arkitektritat hus med stor och öppen storstuga, 4 m takhöjd som är öppen mot köket vilket ger en härlig rymd, 3 sovrum samt separat toalett och duschrum. Vacker tomt som ligger något högt med utsikt mot vattnet i väster. Tomten har gräsmattor som kombinerats på ett vackert sätt med perenner och stenpartier till en helhet. Del av tomten är naturtomt. På tomten finns också en förrådsbyggnad med vidbyggt vedförråd.

Nere vid vattnet ca 100 m från fastigheten finns egen båtplats på delad brygga med grannar. Bad ca 200 m från huset. Båtplats på brygga för större båt ca 500 m ( ingår i fastigheten, se kartan under dokument på hemsidan)

Bil och båtplats vid Håtö på fastlandet ca 5 min. Vid bryggan ingår också ett mindre förråd till fastigheten. Till Norrtälje ca 15 min och till Stockholm strax under timmen.

Sundholmen är en ö någon minuts båtresa från fastlandet på Håtö. Ön har 74 fastigheter där i stort sett alla är fritidsboende. På ön finns bra promenadstråk och en stig på 2,3 km som lämpar sig väl för en joggingrunda (se vidare karta Sundholmens stigar). Man har tillgång till innerskärgårdens lite varmare vatten och öar samtidigt som man har ytterskärgården öppna miljö inom räckhåll.

Sponsrade länkar
Norrtälje
Sundholmen 28
Slutpris: 2 450 000 kr
Boarea/biarea: 86/10 kvm
Driftkostnad: 12 148 kr/år
Tomtarea: 2262 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-08-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Sundholmen