Sundholmen 28 / Norrtälje

Sundholmen - västerläge med utsikt mot vattnet

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea/biarea
86/10 kvm
Driftkostnad
12 148 kr/år
Tomtarea
2 262 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-08-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Sundholmen såldes av oss 2017-08-16. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Sundholmen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sundholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i Roslagens famn ligger denna sjönära fastighet på Sundholmen mitt i Calle Schewens Lustgård. Här skrev Evert Taube för drygt 80 år sedan Calle Schewens vals i syrénbersån på Håtö Svansar.

Trevlig sjönära fastighet med insynsskyddad altan i väster och även altan i öster för morgon kaffet. Arkitektritat hus med stor och öppen storstuga, 4 m takhöjd som är öppen mot köket vilket ger en härlig rymd, 3 sovrum samt separat toalett och duschrum. Vacker tomt som ligger något högt med utsikt mot vattnet i väster. Tomten har gräsmattor som kombinerats på ett vackert sätt med perenner och stenpartier till en helhet. Del av tomten är naturtomt. På tomten finns också en förrådsbyggnad med vidbyggt vedförråd.

Nere vid vattnet ca 100 m från fastigheten finns egen båtplats på delad brygga med grannar. Bad ca 200 m från huset. Båtplats på brygga för större båt ca 500 m ( ingår i fastigheten, se kartan under dokument på hemsidan)

Bil och båtplats vid Håtö på fastlandet ca 5 min. Vid bryggan ingår också ett mindre förråd till fastigheten. Till Norrtälje ca 15 min och till Stockholm strax under timmen.

Sundholmen är en ö någon minuts båtresa från fastlandet på Håtö. Ön har 74 fastigheter där i stort sett alla är fritidsboende. På ön finns bra promenadstråk och en stig på 2,3 km som lämpar sig väl för en joggingrunda (se vidare karta Sundholmens stigar). Man har tillgång till innerskärgårdens lite varmare vatten och öar samtidigt som man har ytterskärgården öppna miljö inom räckhåll.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration