Sundholmen 28

Sundholmen 28

Slutpris

2 450 000 kr


Norrtälje

Sundholmen 28


Slutpris
2 450 000 kr

Norrtälje

Sundholmen - västerläge med utsikt mot vattnet

Mitt i Roslagens famn ligger denna sjönära fastighet på Sundholmen mitt i Calle Schewens Lustgård. Här skrev Evert Taube för drygt 80 år sedan Calle Schewens vals i syrénbersån på Håtö Svansar.

Trevlig sjönära fastighet med insynsskyddad altan i väster och även altan i öster för morgon kaffet. Arkitektritat hus med stor och öppen storstuga, 4 m takhöjd som är öppen mot köket vilket ger en härlig rymd, 3 sovrum samt separat toalett och duschrum. Vacker tomt som ligger något högt med utsikt mot vattnet i väster. Tomten har gräsmattor som kombinerats på ett vackert sätt med perenner och stenpartier till en helhet. Del av tomten är naturtomt. På tomten finns också en förrådsbyggnad med vidbyggt vedförråd.

Nere vid vattnet ca 100 m från fastigheten finns egen båtplats på delad brygga med grannar. Bad ca 200 m från huset. Båtplats på brygga för större båt ca 500 m ( ingår i fastigheten, se kartan under dokument på hemsidan)

Bil och båtplats vid Håtö på fastlandet ca 5 min. Vid bryggan ingår också ett mindre förråd till fastigheten. Till Norrtälje ca 15 min och till Stockholm strax under timmen.

Sundholmen är en ö någon minuts båtresa från fastlandet på Håtö. Ön har 74 fastigheter där i stort sett alla är fritidsboende. På ön finns bra promenadstråk och en stig på 2,3 km som lämpar sig väl för en joggingrunda (se vidare karta Sundholmens stigar). Man har tillgång till innerskärgårdens lite varmare vatten och öar samtidigt som man har ytterskärgården öppna miljö inom räckhåll.


Boarea/biarea
86/10 kvm
Driftkostnad
12 148 kr/år
Tomtarea
2 262 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-08-16

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Sundholmen såldes av oss 2017-08-16. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Sundholmen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.