Sundholmen 33

Sundholmen 33

Slutpris

4 500 000 kr


Sundholmen— Norrtälje

Sundholmen 33


Slutpris
4 500 000 kr

Sundholmen— Norrtälje

En älskad plats, äkta sjötomt med fiskevatten & ljuvlig vattenkontakt.

Äkta sjötomt om totalt 3810 m² med fiskevatten som bjuder på en ljuvlig vattenkontakt från alla hus. Här kan du njuta av solen från morgon till kväll och välja uteplats utifrån var solen står. En högt belägen och underbar naturtomt med Roslagens unika vilda flora. På tomten störs du inte av någon då berget fungerar som insynsskydd. Ett paradis för flera familjer som ryms både inne och ute tillsammans. I huvudhuset om ca 80 kvm fördelas på ett stort och pampigt sällskapsrum med öppet tak upp till nock, kök med härlig matsal i anslutning, fem sovrum, allrum och kaklat duschrum med toalett. Nere vid vattnet på klippan står Sjöhuset om ca 30 kvm, som rymmer sällskapsrum med braskamin och panorama vy, kök med matplats för 4-5 personer, större sovrum och helkaklat duschrum med bastu. På sjöhusets trädäck gör kvällssolen sig påmind tillsammans med ljuvlig vattenkontakt.

Vacker strandlinje med berghäll, klippa och en liten sandstrand. Ordentlig båt- och badbrygga med stenkista och segelbåtsdjup. Vid bryggan ryms flera båtar och här får båtarna ligga skyddat i sundet. Under sommarens varma dagar tillbringas dagen här med ett dopp i det friska havet. För den som tycker att havet är för kallt finns sjöboden med bastu. Du kan även fiska och lägga nät i ditt egna vatten om 1380 m².

Varmt välkommen på visning!


Boarea
27 kvm
Driftkostnad
10 800 kr/år
Tomtarea
2 430 kvm
Totalareal
3 810 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2018-08-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Sundholmen såldes av oss 2018-08-15. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Sundholmen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.