Trädgårdsgatan 3A,

Trädgårdsgatan 3A,

Slutpris

2 100 000 kr


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Trädgårdsgatan 3A,


Slutpris
2 100 000 kr

Centrala Norrtälje— Norrtälje

Nyproducerad tvåa med balkong i sydväst-läge

Nu finns en av de eftertraktade lägenheterna i härliga och centrala Brf Strömstaren till salu. Denna stilrena tvåa på 51 väldisponerade kvadratmeter är fördelad på kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum, hall med gott om förvaring och ett rymligt duschrum med tvättmaskin. Alla ytskikt går i ljusa och diskreta mönster och kök och duschrum är även dessa inredda i den lättare färgskalan. Bostaden ligger fint till på våning fyra med både hiss och trappor som alternativ. Privat placerad balkong i sydväst-läge med minimal insyn. Innergården som växer fram kommer bjuda in till både umgänge och härliga stunder i solen.
Med fönster längs ena långsidan är lägenheten lättmöblerad och ljus.

Drömmer du liksom många andra efter att flytta in där allt är helt nytt, i smakfulla färgval och stilren design? Här finns möjlighet till snabbt tillträde för den som vill.
Njut av fräschören i nytt, enkelheten i att bo centralt med gångavstånd till det mesta och samtidigt ha möjlighet till fina promenadstråk i grönområdena omkring. Bilen har man i garaget i källaren och att skotta fram den, är ett minne blott. Här tar man bara hissen ner. Källarförrådet hittar du också i källaren.

Välkommen på visning i ett av Norrtäljes mest centrala lägen!


Boarea
51 kvm
Avgift
3 368 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-05-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.