Trädgårdsgatan 3A / Centrala Norrtälje / Norrtälje

Fräsch tvåa med bästa balkongläget

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
51 kvm
Avgift
3 376 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-10-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trädgårdsgatan såldes av oss 2018-10-10. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Trädgårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Norrtälje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns en av de eftertraktade lägenheterna i härliga och centrala Brf Strömstaren till salu. Denna stilrena tvåa på 51 väldisponerade kvadratmeter är fördelad på kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum, hall med gott om förvaring och ett rymligt duschrum med kombimaskin. Alla ytskikt går i ljusa och diskreta mönster och kök och duschrum är även dessa inredda i den lättare färgskalan. Bostaden ligger fint till på våning fyra med både hiss och trappor som alternativ. Privat placerad balkong i syd/västläge med minimal insyn och ingen balkong ovanför.
Med fönster längs ena långsidan är lägenheten lättmöblerad och ljus.

Drömmer du liksom många andra efter att flytta in där allt är nytt, i smakfulla färgval och stilren design? Här finns möjlighet till snabbt tillträde för den som vill.
Njut av fräschören i nytt, enkelheten i att bo centralt med gångavstånd till det mesta och samtidigt ha möjlighet till fina promenadstråk i grönområdena omkring. Bilen har man i garaget i källaren och att skotta fram den, är ett minne blott. Här tar man bara hissen ner. Källarförrådet hittar du också i källaren.

Välkommen på visning i ett av Norrtäljes mest centrala lägen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration