Sök Meny
Såld

Norrtälje - Grind / Tunvägen 8 F

Ljus tvårummare en trappa upp i Grind

Nu finns det möjlighet att förvärva en rymlig och fin tvårummare endast en trappa upp. Bostaden är ljus och har fina sällskapsytor. Vardagsrummet har stora fönster helt utan insyn. Köket är hemtrevligt med och har fin utsikt. Plats att duka långbord eller dela av till både matplats och arbetshörna. Egen tvättstuga/grovkök i direkt anslutning till köket. Balkong utan insyn med sjöutsikt. Balkongerna skall byggas om 2017 och göras större (ca 9 kvm) med inglasning som har öppningsbara fönster och matta på golvet.
Bostaden har trevlig planlösning med stora rum och praktiska sällskapsytor. Här kan du enkelt anpassa ytorna efter just dina behov och önskningar. Ett rymligt sovrum med entré till den inre hallen så att du har möjlighet att göra en arbetshörna eller en "walk in closet". Eller varför inte nyttja ytan till ett extra sovrum/gästrum. Denna lägenhet är smart planerad och har många olika möjligheter.

Tunvägen i området Grind är populärt och ligger endast ca 2 km utanför centrala Norrtälje. Hit går bussar vilka du är nere på stan med på endast några minuter. Du har fina cykelvägar och fantastiska grönområden som sträcker sig ner till vattnet i Norrtäljeviken där strandpromenad finns till stan. Mataffären ca 2 minuter bort och skolor och förskolor finns flertalet att välja mellan alldeles i närområdet.

En lägenhet som passar gammal som ung, välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Grind
Tunvägen 8 F
Slutpris: 1 350 000 kr
Boarea: 69,7 kvm
Avgift: 3 624 kr/mån
Rum: 2 rum (1-2 sovrum)
Såld: 2017-01-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Tunvägen