Tunvägen 8 F / Grind / Norrtälje

Ljus tvårummare en trappa upp i Grind

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
69,7 kvm
Avgift
3 624 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2017-01-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tunvägen såldes av oss 2017-01-25. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Tunvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grind är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det möjlighet att förvärva en rymlig och fin tvårummare endast en trappa upp. Bostaden är ljus och har fina sällskapsytor. Vardagsrummet har stora fönster helt utan insyn. Köket är hemtrevligt med och har fin utsikt. Plats att duka långbord eller dela av till både matplats och arbetshörna. Egen tvättstuga/grovkök i direkt anslutning till köket. Balkong utan insyn med sjöutsikt. Balkongerna skall byggas om 2017 och göras större (ca 9 kvm) med inglasning som har öppningsbara fönster och matta på golvet.
Bostaden har trevlig planlösning med stora rum och praktiska sällskapsytor. Här kan du enkelt anpassa ytorna efter just dina behov och önskningar. Ett rymligt sovrum med entré till den inre hallen så att du har möjlighet att göra en arbetshörna eller en "walk in closet". Eller varför inte nyttja ytan till ett extra sovrum/gästrum. Denna lägenhet är smart planerad och har många olika möjligheter.

Tunvägen i området Grind är populärt och ligger endast ca 2 km utanför centrala Norrtälje. Hit går bussar vilka du är nere på stan med på endast några minuter. Du har fina cykelvägar och fantastiska grönområden som sträcker sig ner till vattnet i Norrtäljeviken där strandpromenad finns till stan. Mataffären ca 2 minuter bort och skolor och förskolor finns flertalet att välja mellan alldeles i närområdet.

En lägenhet som passar gammal som ung, välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration