Tunvägen 8D

Tunvägen 8D

Slutpris

1 420 000 kr


Grind— Norrtälje

Tunvägen 8D


Slutpris
1 420 000 kr

Grind— Norrtälje

Generös tvåa i attraktivt område

Generös tvåa om hela 69,7 kvm i attraktiva Grind. Lägenheten är genomgående ljus med stilsäkra färg- och materialval. Inglasad balkong som erbjuder bra storlek med ogenerat läge och en underbar utsikt. Stor välkomnade hall med gott om plats för ytterkläder. Nyrenoverat badrum med kakel och klinker. Stort kök med plats för matbord. Lägenheten är praktiskt planerad och egen tvättstuga finns i anslutning till köket. Stort härligt vardagsrum, sovrum med utgång till balkongen. I och med att lägenheten ligger högst upp i huset har du fantastisk utsikt över det nya området Solbacka Strand samt Norrtäljeviken. Lägenheten ligger i en välordnad förening med mysig innergård. Härifrån har du fina gång- och cykelvägar in till Norrtälje där du kan njuta av olika restauranger och butiker. Stadsbussen går i närheten och du har bra pendlingsmöjligheter till bland annat Stockholm. Härliga promenadstråk och vacker natur finns runt husknuten. En kort promenad bort finns välsorterad och fin matbutik och även en populär pizzeria. Välkommen!


Boarea
69.7 kvm
Avgift
3 655 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.