Två kyrkors väg 37

Två kyrkors väg 37

Slutpris

4 500 000 kr


Norrtälje

Två kyrkors väg 37


Slutpris
4 500 000 kr

Norrtälje

Mindre hästgård endast 10 min från Norrtälje

Fantastiskt tillfälle att förverkliga den lantliga drömmen!
Tio minuter från Norrtälje ligger denna trevliga hästgård med cirka 2,96 ha tomt. Utvändigt finns trevliga lekytor, hage och upplyst ridbana. I anslutning till ridbanan ligger stallet med två st boxar, höloft och sadelkammare. Längre ned på fastigheten finns en maskinhall/garage om 170 kvm. Generöst sekelskifteshus som på ett varsamt vis byggdes ut 2004. Huvudbyggnaden har genomgående god standard där man samtidigt lyckats bevara charmen.
Välkommen!

Huvudbyggnad:
Generös huvudbyggnad om hela 140 kvm fördelat på 1,5 plan. Ingång till huset sker via farstukvist till hall med plats för avhängning av ytterkläder direkt till höger. I anslutning till hallen ligger köket. Mycket hemtrevligt lantkök med gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen. Genomtänkta färg- och materialval med snyggt klinker på och kakel ovanför arbetsytorna. Grå skåpluckor och bänkskiva i laminat. Maskinell utrustning i form av spis, ugn, kyl, frys, diskmaskin och spisfläkt. I hallen och köket finns vattenburen golvvärme. Från köket nås matplatsen. Matplats med utrymme för den stora familjen eller många gäster. Fint parkettgolv och braskamin som värmer och ger ökad trivsel. Från matplatsen finns trappa till det övre planet samt ingång till vardagsrummet. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till det inglasade uterummet. Från vardagsrummet nås det helkaklade duschrummet. Bra storlek som erbjuder duschhörna, bastu, wc, handfat med kommod och spegelskåp. Det övre planet består av tre st sovrum samtliga med bra storlek. Hall med utgång till balkong i söderläge.

Uthus:
Bredvid huvudbyggnaden finns uthus med med snickarbod, förråd, kontor samt carport.

Ekonomibyggnad/garage:
Rejäl ekonomibyggnad/garage om hela 170 kvm. Mycket bra utrymme som även kan byggas om till större stall om så önskas. Möjlighet kan finnas att arrendera ytterligare mark.

Stall:
Mindre stall med två st boxar. I byggnaden finns även höloft och sadelkammare. Stallet ligger i anslutning till det upplysta ridbanan.

Övriga byggnader:
Vinterbonad friggebod om 15 kvm samt jordkällare.

Övrigt:

- Uppvärmning: CTC Eco Air Värmepump, vattenburen golvvärme i kök och hall.
- Vatten/Avlopp: Egen borrad brunn med kombifilter, Microline avsaltningsfilter. På fastigheten finns även en grävd brunn. Avloppet är en trekammarbrunn.


Boarea
140 kvm
Tomtarea
2.9605 ha
Fastigh.bet
Norrtälje Estuna Prästgård 1:12
Objekttyp
Gård
Såld
2018-05-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.