Uppnässtigen 8

Uppnässtigen 8

Slutpris

4 850 000 kr


Uppnäs— Norrtälje

Uppnässtigen 8


Slutpris
4 850 000 kr

Uppnäs— Norrtälje

En vacker villa med pool, spabad och en fantastiskt blomstrande trädgård

På vackra Rådmansö ligger denna fina villa med 140 kvm fördelat på 5-6 rum (varav två används som sovrum), kök, två badrum och tvättstuga. Byggt 1909 men ombyggt och renoverat i omgångar till ett trevligt och välkomnande hus. Praktiskt med stor carport och grusad plan för ytterligare parkering. En stenlagd gång leder till farstukvisten och entrén. Från vardagsrummet når man det inglasade uterummet (24 kvm) som förlänger sommaren och med plats för stora sällskap. Utanför ett altandäck i soligt sydvästläge på hela 170 kvm där man kan samla hela familjen. Här finns allt man kan önska sig, uppvärmd pool (8x4 m), spabad, utedusch, utekök och gott om plats för loungemöbler. Här vill man man ta vara på varje ledig stund!

En friggebod för övernattande gäster, förråd, pergola, växthus, jordkällare och trädgårdsland. Här blommar fruktträd, pioner, nävor, vallmo, rododendron, dagliljor och rosor från tidig vår till sen höst. Detta är verkligen en trädgårdsälskares dröm.

Huset ligger lantligt med åker, skogsmark och havet inpå knuten men ändå med bra pendlingsmöjligheter till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Busshållsplats bara några hundra meter från huset och med bil bara 20 min till Norrtälje och ca en timme till Stockholm.

Huset är besiktigat och ett skyddat köp (se länken nedan).

Välkommen till ett riktigt fint hus!


Boarea
140 kvm
Driftkostnad
30 200 kr/år
Tomtarea
2 430 kvm
Rum
6 rum (2 sovrum)
Såld
2017-07-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.