Uppnässtigen 8 / Uppnäs / Norrtälje

En vacker villa med pool, spabad och en fantastiskt blomstrande trädgård

Slutpris
4 850 000 kr
Boarea
140 kvm
Driftkostnad
30 200 kr/år
Tomtarea
2 430 kvm
Rum
6 rum (2 sovrum)
Såld
2017-07-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Uppnässtigen såldes av oss 2017-07-22. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Uppnässtigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Uppnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På vackra Rådmansö ligger denna fina villa med 140 kvm fördelat på 5-6 rum (varav två används som sovrum), kök, två badrum och tvättstuga. Byggt 1909 men ombyggt och renoverat i omgångar till ett trevligt och välkomnande hus. Praktiskt med stor carport och grusad plan för ytterligare parkering. En stenlagd gång leder till farstukvisten och entrén. Från vardagsrummet når man det inglasade uterummet (24 kvm) som förlänger sommaren och med plats för stora sällskap. Utanför ett altandäck i soligt sydvästläge på hela 170 kvm där man kan samla hela familjen. Här finns allt man kan önska sig, uppvärmd pool (8x4 m), spabad, utedusch, utekök och gott om plats för loungemöbler. Här vill man man ta vara på varje ledig stund!

En friggebod för övernattande gäster, förråd, pergola, växthus, jordkällare och trädgårdsland. Här blommar fruktträd, pioner, nävor, vallmo, rododendron, dagliljor och rosor från tidig vår till sen höst. Detta är verkligen en trädgårdsälskares dröm.

Huset ligger lantligt med åker, skogsmark och havet inpå knuten men ändå med bra pendlingsmöjligheter till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Busshållsplats bara några hundra meter från huset och med bil bara 20 min till Norrtälje och ca en timme till Stockholm.

Huset är besiktigat och ett skyddat köp (se länken nedan).

Välkommen till ett riktigt fint hus!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration