Uppveda byväg 47 / Uppveda / Norrtälje

Nybyggt lyxigt lösvirkeshus i en fantastisk lantlig miljö bara 10 minuter från staden!

Slutpris
3 650 000 kr
Boarea
171 kvm
Totalareal
2 950 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
NORRTÄLJE UPPVEDA 2:25
Såld
2019-05-29
Bostaden är såld!

Denna tomt på uppveda byväg såldes av oss 2019-05-29. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på uppveda byväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Uppveda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För den som eftersöker ett boende med det lilla extra, nära naturen i en fantastisk lantlig miljö bara 10 minuter från staden, så finns det här vackra nybyggda lösvirkeshuset på 171 kvm som blev klart 2018. Här har man satsat på många rum, härliga sällskapsytor och hög standard. Huset fördelas på två plan, hela fyra sovrum, två vardagsrum med panoramafönster, stort härligt lantligt kök med fin stenskiva, köksö och matplats för 8-12 personer i burspråk, två lyxiga helkaklade duschrum med wc, ordentlig helkaklad tvättstuga, walk-in-closset, balkong med fin utsikt över fält. Underbar och väl tilltagen altan om ca 110 kvm med sol från morgon till kväll, den självklara platsen att umgås på ljumma sommarkvällar.

Plan och tillgänglig tomt om 2950 m² med sol från morgon till kväll. Tomten gränsar till öppna fält och skog. Rofyllt läge med ljuvlig vy över byn med charmiga hus, lador och grusvägar. Här finns också vackra fruktträd, stenmur och en plan gräsyta för lek och spel. Här bor du bekvämt med vattenburen golvvärme, vattentoalett och dubbelgarage.

Endast 10 minuters bilväg från centrala Norrtälje och med busshållplats inom kort gångavstånd kan detta blir ditt framtida boende.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration