Vallvägen 3

Vallvägen 3

Slutpris

3 800 000 kr


Fågelsången— Norrtälje

Vallvägen 3


Slutpris
3 800 000 kr

Fågelsången— Norrtälje

Rymlig familjevilla på återvändsgata i Fågelsången

Välkommen till en smart planerad och rymlig villa på Vallvägen 3 i populära Fågelsången! Här får hela familjen plats i tre sovrum på entréplan samt fler i källarplanet. Huset har en totalarea på 246 kvm vilka är fördelade lika mellan de två planen. Entréplan består av renoverat kök med stor matplats, rymligt vardagsrum med braskamin, inbjudande hall, badrum, gäst-wc samt tre sovrum varav två lite större. För den större familjen finns även källare att tillgå. Här finns idag allrum, sovrum, tvättstuga, duschrum samt en uthyrningsdel med separat ingång. Även massvis av förvaring, vilket aldrig är fel...
Huset har genom åren renoverats med kök från Noblessa, ytskikt på hela entréplanet samt nytt tak. Bergvärme och 3-glas isolerfönster ger en låg driftskostnad.

I trädgården växer klängrosor vilka sommartid blommar i en fantastisk röd nyans som bryter av mot den kritvita muren som omgärdar uteplats och gräsytor. Gräsmattan löper runt huset och muren och ger fantastiska ytor för bollspel eller annat skoj. Garage samt fristående förråd finns på fastigheten.

Fågelsången är ett barnvänligt och lugnt område med närhet till skola, förskola, mataffär och grönområden. Endast ca 10 minuters cykelväg ner till Norrtäljes stadskärna och ca 3 minuter till busshållplats.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
123/123 kvm
Tomtarea
802 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-10-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.