Vallvägen 18

Vallvägen 18

Slutpris

2 800 000 kr


Fågelsången— Norrtälje

Vallvägen 18


Slutpris
2 800 000 kr

Fågelsången— Norrtälje

Trevlig villa med insynsskyddad hörntomt

Välkommen till denna vårdade och älskade villa på Vallvägen 18 i Fågelsången! Huset är en enplansvilla med källare på en lugn återvändsgata nära till skola, förskola, matbutik och fina grönområden. Totalarean på 164 kvm är fördelad lika mellan entréplan och källare. Trevlig planlösning med tre sovrum varav ett som ett genomgångsrum, vardagsrum med utgång till uteplats och trädgård, hall, hemtrevligt kök och badrum på entréplan samt tvättstuga, sovrum, snickarverkstad, flera förråd och wc i källarplan. Intill huset finns garage. Denna hörntomt ligger insynsskyddat med sol från morgon till kväll.

Huset har renoveringsbehov, så här finns chansen att skapa precis det hem ni själva vill, i ett av Norrtäljes bästa områden. Nära ner på stan, fina bussförbindelser och promenadvägar.

Välkomna på visning och upplev känslan i detta hem!


Boarea/biarea
82/82 kvm
Driftkostnad
34 440 kr/år
Tomtarea
669 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-10-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.