Vårlöksvägen 4 / Vämlinge / Norrtälje

Charmigt sommarhus med nära till bad och natur

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
48 kvm
Driftkostnad
18 620 kr/år
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-07-25
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Vårlöksvägen såldes av oss 2018-07-25. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vårlöksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vämlinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här i vackra och naturnära Vämlinge finns ett välvårdat och älskat hus till salu. Här har ni möjligheten att spendera kommande vår- och sommarmånader med fina stunder i solen på fastighetens alla uteplatser, en i varje solläge, samt lata dagar nere vid sjön.
Huset består av trivsamt kök, vardagsrum med braskamin, ett sovrum och duschrum. I separat hus finns toarum med förbränningstoalett och tvättmaskin.
Besökande gäster sover fint i gästhuset på ca 15 kvm och för gräsklippare och annat finns det gott om förråd och förvaring på fastigheten.

Detta hus är en riktig oas där man känner att stadens ljud och brus försvinner bort trots att Vämlinge bara ligger ca 15 min från Norrtälje med bil. Den fina sjön Erken blir snabbt varm på sommaren och är en uppskattad badsjö.

Välkommen på visning för att besöka denna pärla!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration