Västerbacksvägen 8

Västerbacksvägen 8

Slutpris

1 500 000 kr


Norra Råda— Norrtälje

Västerbacksvägen 8


Slutpris
1 500 000 kr

Norra Råda— Norrtälje

Ypperlig chans att förvärva en oslipad diamant med vacker utsikt mot grönska och sjö!

Som sista hus av två på gatan, helt avskilt i skogen, med en vacker infart via en allé och skog, med förtrollande utsikt mot grönska och sjö möts du av en hemtrevlig och lättskött stuga med sin alldeles egna oas!
Med ca 500 meters promenad når du Råda sjöns omtycka bad-och bryggstrand, dina närmaste grannar är hästhagar, natur och lugnet, här kan du lätt koppla av och njuta av tillvaron!

Stugan är fördelad på ett plan med charmig karaktär, tre sovrum, Ljust och charmigt kök med bra arbets-och socialyta. Luftig vardagsrum med fin kamin i täljsten som ger en extra mysfaktor. Praktiskt duschrum med vattentoa, tvättmaskin och dusch. Huset är placerat så du kan njuta av en vacker utsikten från flera rum, altan i bästa solläget med utsikt över grönska och sjön!

Tomten är hela 2 912m² och är nästan helt insynsfri, runt om tomten är det vacker natur med skog, hästhagar, åkrar. Trevlig uppfart som rymmer 2-4 bilar och fastigheten är belägen på slutet av en stickväg där endast en boende till fastigheten passerar. Gäststuga som idag nyttjas som redskapsbod men kan med enkla medel anordnas till en gäststuga, två förråd i anslutning.


Råda- en strategisk bra punkt för familjen, mellan orterna Norrtälje och Älmsta - når du på ca 10-20 minuters bilfärd eller en trevlig cykeltur till allmän service och flertalet aktiviteter för barnen. På bekvämt avstånd når du populära Edblads i Gåsvik, en välbesökt smyckesbutik samt restaurang, ett måste för sommaren! Närmsta tätorten är Älmsta och där finner du en välsorterad och trevlig ICA-butik i Älmsta, apotek, ombud för systembolaget m.m.! Välbesökta Eckerö linjen i Grisslehamn är också ett resmål som passar familjen. även ett fantastiskt spahotell som ligger vacker mot Ålandshav är ett måste, men mer finns där till! I Älmsta finns också busstation med bra kommunikationer till både Norrtälje, Stockholm och Grisslehamn.
Distans:
- Norrtälje ca 2 mil
- Älmsta ca 9 km
- Grisslehamn ca 2,5 mil
Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgårds som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Flexibelt tillträde.

Ta chansen att förvar din egna oas - vi ses på visningen!


Boarea
57 kvm
Driftkostnad
19 800 kr/år
Tomtarea
2 912 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-06-24

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Västerbacksvägen såldes av oss 2021-06-24. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Västerbacksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.