Vegagatan 5C / Centrala Norrtälje / Norrtälje

Mycket bra läge med gångavstånd till det mesta, välordnad och bra förening, låg månadsavgift!

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea
38.4 kvm
Avgift
1 869 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vegagatan såldes av oss 2020-05-01. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vegagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Norrtälje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa lägenhet på fantastiskt läge, högst upp i huset med fri utsikt . Rummet är bra planerat med en egen alkov som går att skärma av mot resterade del av rummet. Lägenheten har separat kök med plats för matbord. Duschrum med ny wc. Klädkammare praktiskt placerad i hallen. Från lägenheten har du närhet till det mesta, välsorterade mataffärer, Norrtäljes centrum med dess utbud av restauranger, fik, butiker och gym. Gångavstånd till Norrtäljes busstation där pendlarbussar mot Stockholm går med korta mellanrum. Norrtäljes nya bostadskvarter Hamnen är just nu under uppbyggnad, Vegagatan angränsar till det området och med det kommer ett ännu större utbud av restauranger och vackra omgivningar. Etablerad och välordnad förening. Varm välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.