Vegagatan 16 c / Centralt / Norrtälje

Gavelfyra om 100 m² med hiss invid hamnen

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
100.5 kvm
Avgift
5 594 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-06-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vegagatan såldes av oss 2020-06-02. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vegagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gavelfyra med hiss i attraktiva hamnen!
Välkommen till Vegagatan 16 C och denna välplanerade fyrarummare i ett lugnt och välskött område bekvämt med hiss i huset. Lägenheten ligger en trappa upp på gaveln ner mot Norrtäljeviken med ljusinsläpp från tre håll. Balkongen ligger i fint västerläge in mot föreningens innergård. Trevlig planlösning om drygt 100 m² med stort vardagsrum, kök med matplats och tre sovrum. Här finns även duschrum och gästtoalett. Förrådet är beläget nära och praktiskt på samma våningsplan med ingång genom separat dörr i bredvid lägenhetsdörren. Lägenheten är i behov av rustning och är ett perfekt tillfälle för dig som vill renovera efter eget tycke och smak.

Brf Tårpilen är en populär och välskött förening med grönskande innergårdar med både sittplatser och lekplats. Läget är mycket efterfrågat och omtyckt med fina promenadstråk längs Norrtäljeviken, centralt med bara några minuters promenad från stadskärnan. Här har du både naturen och stadspulsen runt hörnet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gransäter

Nord-öst om centrum finner du Gransäter som ligger längsmed Norrtäljeviken. Ett trevligt område som har närhet till det mesta Norrtälje har att erbjuda.

Närområdet

Gransäter angränsar hamnen och centrum. Gångavstånd ner till hamnlivet där nya restauranger öppnas och mysiga kvällspromenader i Socitetsparken erbjuds. Grind ligger strax norr om området där ett stort fält finns som är perfekt för en utedag med picknick. Längsmed Norrtäljeviken finns asfalterad gångbana där man kan avnjuta det fina vattnet. Norr om Gransäter finner du ICA Norrköp, en matbutik som tänker på framtiden och satsar mycket på miljön. Fortsätter man ner mot Grind finns en mindre coop med generösa öppetider. Roslagens Sjukhus ligger i norra delen av Gransäter.

Skolor

Roslagsskolan är Norrtäljes största skola för årskurserna 7-9 och ligger någon enstaka minut från Gransäter. Norr om Gransäter ligger ytterligare två skolor. Parkskolan som tar in elever i årskurserna F-6 och grindskolan som tar in elever årskurs F-9. Förskolorna är placerade runtom Gransäter i olika riktningar men ett stort utbud finns: Nygatans förskola, Freinetförskolan, Kråkbrinkensförskola, Vintergatans förskola, Förskolan Parken och Parkskolans förskola.

Norrtäljeviken

Precis i närheten finns Norrtäljeviken som är en vacker syn. Längsmed promenaden finns ett antal bryggor i olika storlekar avsedda för båtplatser.

Kommunikation

Buss 656 passerar Gransäter via flertalet busstationer och åker från Grind till Campus Roslagen via Norrtälje busstation (centrum). Att ta sig till Stockholm är en smidig resa, motorväg och 1-2 landsväg hela vägen in till Stockholm. Resan med bil tar ca 55 minuter till Tekniska högskolan och åker du kommunalt så åker du en bekväm dubbeldäckare på ca 70 minuter.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.