Vegagatan 3 D

Vegagatan 3 D

Slutpris

3 490 000 kr


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Vegagatan 3 D


Slutpris
3 490 000 kr

Centrala Norrtälje— Norrtälje

Central fyra om hela 99 m² med stor inglasad balkong i söderläge, nybyggd 2017

Välkommen till denna ljusa och välplanerade fyra om hela 99 m² i trevlig fastighet, nybyggd 2017 med ett verkligt fint läge läge invid Norrtälje hamn. Bostaden ligger på våning tre dit du tar dig bekvämt med hissen. Det som verkligen är något extra med just denna lägenhet är den inglasade balkongen i söderläge in mot föreningen fina gård, fint läge med utsikt över Norrtäljes takåsar och ända bort mot vattentornet på Södra bergen. Här bor du invid Norrtäljes nya mötesplats med allt från parker och torg till bryggor och handel. Norrtäljes charmiga stadskärna med affärer, matbutik och kommunikationer ligger endast några minuters promenad bort.

Bostaden upplevs ljus och trivsam med genomgående ekparkett på golvet och ljusa tapeter på väggarna, allt i nyskick från 2017. Planlösningen är inbjudande med fokus på de sociala ytorna. Köket är välplanerat med gott om plats för både matlagning och stort middagsbord, precis i anslutning ligger den inglasade balkongen som gör det lätt att ta med kaffekoppen ut. Inglasningen förlänger säsongen och i kombination med det soliga läget erbjuds en riktigt mysig plats för samvaro, ett extra rum en stor del av året. Storleken om hela 8 m² ger också plats åt både växter och matbord för middagsdukning. Ytterligare en stor fördel med planlösningen på just denna lägenhet är sovrummens placering i varsin del av bostaden. I anslutning till det största sovrummet ligger ett komplett duschrum med wc vilket ger en privat och lyxig känsla.

Lägenheten om 99 m² innehåller ett snyggt kök från Ballingslöv med full maskinell utrustning från Siemens, två kompletta duschrum med helkaklade väggar och klinker på golvet. Det ena är utrustat med egen tvättsektion med tvättmaskin, torktumlare arbetsbänk och förvaringsskåp. Här är vardagen enkel där hissen tar dig bekvämt både upp till lägenheten och ner till garage och lägenhetens förråd, just nu finns garageplats ledig direkt. Ombonad södervänd innergård med eget gästhus som inrymmer både gästlägenhet och relaxdel med bastu. Det här är en lägenhet för dig som uppskattar ett komfortabelt boende med absolut toppläge i skärgårdsstaden Norrtälje.


Boarea
99 kvm
Avgift
5 393 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-03-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.