Vigelsjövägen 10 D

Vigelsjövägen 10 D

Slutpris

1 550 000 kr


Vigelsjö— Norrtälje

Vigelsjövägen 10 D


Slutpris
1 550 000 kr

Vigelsjö— Norrtälje

Ljus 3:a med inglasad balkong i söderläge

Välkommen till en genomgående fräsch trea med ljusa färgval och balkong i söderläge! Här är det bara att flytta in och njuta. Det hemtrevliga köket med matplats vid fönster samt tvättstuga i anslutning. Resten av lägenheten är fördelad på rymligt vardagsrum, badrum, ett större sovrum och ett något mindre. Hallen är välkomnande och placerad i bostadens mitt. Endast en trappa upp och med närhet till affärer, grönområden och kommunikationer.

I denna del av området Vigelsjö har du nära till Norrtäljes stadskärna, men ändå cykelavstånd till pendlingsbussar som tar dig till Stockholms innerstad på en dryg timme. Andra närliggande ställen är Norrtälje Sjukhus, Lommarbadet med strand och vattenrutchkana samt idylliska Vigelsjö gård med ridskola och fina grönområden. Vigelsjö är populärt av flera anledningar men några av dem är att det här finns flera skolor och förskolor samt handelsområdet med mat-, möbel- och diversehandel att välja på.

Välkommen på visning!


Boarea
75.3 kvm
Avgift
3 677 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-11-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.