Vigelsjövägen 10 D / Vigelsjö / Norrtälje

Ljus 3:a med inglasad balkong i söderläge

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
75,3 kvm
Avgift
3 677 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-11-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vigelsjövägen såldes av oss 2017-11-12. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vigelsjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vigelsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en genomgående fräsch trea med ljusa färgval och balkong i söderläge! Här är det bara att flytta in och njuta. Det hemtrevliga köket med matplats vid fönster samt tvättstuga i anslutning. Resten av lägenheten är fördelad på rymligt vardagsrum, badrum, ett större sovrum och ett något mindre. Hallen är välkomnande och placerad i bostadens mitt. Endast en trappa upp och med närhet till affärer, grönområden och kommunikationer.

I denna del av området Vigelsjö har du nära till Norrtäljes stadskärna, men ändå cykelavstånd till pendlingsbussar som tar dig till Stockholms innerstad på en dryg timme. Andra närliggande ställen är Norrtälje Sjukhus, Lommarbadet med strand och vattenrutchkana samt idylliska Vigelsjö gård med ridskola och fina grönområden. Vigelsjö är populärt av flera anledningar men några av dem är att det här finns flera skolor och förskolor samt handelsområdet med mat-, möbel- och diversehandel att välja på.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration