Vigelsjövägen 17A / Vigelsjö / Norrtälje

Välskött 2:a med balkong och vacker utsikt!

Slutpris
1 460 000 kr
Boarea
60,8 kvm
Avgift
3 000 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-01-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vigelsjövägen såldes av oss 2017-01-18. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vigelsjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vigelsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välskötta lägenhet om 60,8 kvm fördelat på 2 rum och kök i populära Vigelsjö.

Här bor ni i en välplanerad och ljus lägenhet med goda umgängesytor och balkong i söderläge med vacker utsikt! Helkaklat duschrum från 2013 med tvättmaskin, generöst kök med matplats och diskmaskin samt goda förvaringsmöjligheter i hela bostaden är bara några saker ni kommer att mötas av här. Låg månadsavgift där både kabel-tv och hushållsel ingår!

Området passar såväl unga som gamla med dess närhet till likväl natur som centrum. Med gångavstånd till centrum och busstationen tar ni er enkelt vidare till Stockholms innerstad på drygt en timme. Vidare finner vi i närområdet Lommarbadet med strand och vattenrutschkana, idylliska Vigelsjö gård med ridskola och fina grönområden samt Norrtälje Sjukhus.Här finns också flera skolor och förskolor i närheten samt handelsområde med mat-, möbel- och diversehandel.

En lägenhet som måste ses. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration