Örtagårdsvägen 55 / Slagsta / Norsborg / Botkyrka

Trivsam familjevilla!

Slutpris
2 900 000 kr
Referensnummer
131 461
Boarea/biarea
124/12 kvm
Driftkostnad
49 893 kr/år
Tomtarea
366 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan i suterräng
Såld
2014-04-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Örtagårdsvägen 55 såldes av oss 2014-04-03. Se alla våra försäljningar i Norsborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slagsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

OBS! Visningen inställd.
Trivsamt renoverad familjevilla i mycket barnvänligt läge, på totalt ca 136 kvm (124+12), med bra plats för den stora familjen på generösa ytor. Två generösa trädäckade altaner på både fram och baksidan av huset. Även ett härligt utespa för skön avkoppling finns på baksidan av huset. Hela fyra sovrum, två helkaklade badrum varav en med bastu och ett fräscht renoverat kök. Trevlig grönskande tomt med flera fruktträd, färgsparkande blommor och bärbuskar. Härliga grönområden runt knuten med nära gångavstånd till två fina badplatser och allmänning direkt vid tomten. Även nära både förskola, skola och bra kommunikationer. Närhet till Hallunda Centrum med shopping, t-bana och serviceutbud.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.