Albydalsvägen 26

Albydalsvägen 26

Slutpris

2 500 000 kr


Österhaninge/ Alby— Österhaninge— Haninge

Albydalsvägen 26


Slutpris
2 500 000 kr

Österhaninge/ Alby— Österhaninge— Haninge

Högt belägen naturnära idyll i återvändsgränd

Endast 20 min från Stockholm citypuls och med naturen som granne ligger denna högt belägna fastighet i slutet av en återvändsgata inbäddad i naturlig grönska med ogenerat läge. Huvudbyggnaden om 63 kvm med en sidobyggnad om 23 kvm har allt den mindre familjen som uppskattar naturnära upplevelser behöver. Här finns upp till 3 sovrum, renoverat kök och badrum, vardagsrum med braskamin, gäststuga och verkstadsdel. Carport samt plats för flertal fordon finns tack vare återvändsgränd.
Generösa vistelseytor utomhus erbjuds både i den omkringliggande terrängen men även på det stora trädäcket där solen lyser mest hela dagen.
Fastigheten om 2987 kvm är belägen i område utanför detaljplan vilket möjliggör goda framtida möjligheter för om och utbyggnad.

Från fastigheten är det endast 500 m till närmsta busshållplats som trafikerar linjen Handen - Dalarö. Det är endast en kort bussresa till Haninge centrum med utmärkt service, pendeltågskommunikationer, skolor och barnomsorg. Dessutom är Västerhaninge centrum beläget endast 3 km bort.
Med cykeln tar du dig med enkelhet till närmsta badplats eller småbåtshamn och flertal golf och ridanläggningar finns att tillgå.

Varmt välkommen till denna permanentbonade fastighet och en naturupplevelse på plats!


Boarea/biarea
63/23 kvm
Driftkostnad
27 900 kr/år
Tomtarea
2 987 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-10

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på albydalsvägen såldes av oss 2019-05-10. Se alla våra försäljningar i Österhaninge samt även på albydalsvägen.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.