Åkersbergavägen 55 / Österskär / Österåker

Slutpris
6 400 000 kr
Referensnummer
194 156
Boarea/biarea
220/60 kvm
Driftkostnad
35 025 kr/år
Tomtarea
826 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-planshus i etage med källare
Såld
2014-10-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Åkersbergavägen 55 såldes av oss 2014-10-22. Se alla våra försäljningar i Österskär

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Österskär är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett hus som växer och förvånar. Med perfekt läge på Österskärshalvön, nära förskolor, skola och tåg men insynsskyddat på lugn gata finns denna mycket ljusa och trevliga villa i 1-plan med etage och källare. Totalrenoverad och ombyggd år 2002. Spatiösa sällskapsytor med härligt ljusinsläpp och rymd, vardagsrum med öppen spis, matplats för många invid den murade öppna spisen. Stort härligt kök med köksö, bibliotek/ ateljé, två allrum, fyra sovrum samt badrum, wc, tvättstuga och flertal förråd. På fastigheten finns förrådsbyggnad, cykelskjul och ytterligare isolerad byggnad möjlig att inreda till bastu, gästrum eller vad som önskas och behövs. Plan trädgårdstomt med gräsytor och vackra stenbeläggningar. Stor trälagd altan där du njuter solen från morgon till kväll. Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.