Åkersbergavägen 55

Åkersbergavägen 55

Slutpris

6 400 000 kr


Österskär— Österåker

Åkersbergavägen 55


Slutpris
6 400 000 kr

Österskär— Österåker

Ett hus som växer och förvånar. Med perfekt läge på Österskärshalvön, nära förskolor, skola och tåg men insynsskyddat på lugn gata finns denna mycket ljusa och trevliga villa i 1-plan med etage och källare. Totalrenoverad och ombyggd år 2002. Spatiösa sällskapsytor med härligt ljusinsläpp och rymd, vardagsrum med öppen spis, matplats för många invid den murade öppna spisen. Stort härligt kök med köksö, bibliotek/ ateljé, två allrum, fyra sovrum samt badrum, wc, tvättstuga och flertal förråd. På fastigheten finns förrådsbyggnad, cykelskjul och ytterligare isolerad byggnad möjlig att inreda till bastu, gästrum eller vad som önskas och behövs. Plan trädgårdstomt med gräsytor och vackra stenbeläggningar. Stor trälagd altan där du njuter solen från morgon till kväll. Varmt välkomna!


Referensnummer
194 156
Boarea/biarea
220/60 kvm
Driftkostnad
35 025 kr/år
Tomtarea
826 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-planshus i etage med källare
Såld
2014-10-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.