Orionvägen 72 / Österskär / Österåker

Slutpris
3 800 000 kr
Referensnummer
170 297
Boarea
149 kvm
Driftkostnad
34 800 kr/år
Tomtarea
677 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-plansradhus
Såld
2014-09-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Orionvägen 72 såldes av oss 2014-09-04. Se alla våra försäljningar i Österskär

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Österskär är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till ett hus som är långt över dina förväntningar. Ett hus som måste upplevas.
Under de senaste åren har fastigheten totalrenoverats såväl exteriört som interiört samt tillbyggd och ombyggd. Toppmodernt och stilrent där det industriella blandas med en känsla av Gotland. Ett mycket praktiskt boende för såväl den lilla som den stora familjen.
Husets hjärta är det stora öppna rummet för kök, matplats och vardagsrum. Därtill finns ett ljust härligt rum att inreda efter eget tycke och smak, såsom ateljé/ bibliotek/ vinterträdgård eller ett härligt sovrum med utsikt över trädgården. Ytterligare tre sovrum, två helkaklade badrum, stort tv-rum möjligt att göra om till sovrum eller förråd för den som önskar. Praktisk tvättstuga. Nuvarande ägare lämnar ett genomtänkt system för internet och audio såväl inomhus som utomhus.
På den stora trälagda altanen med automatisk markis ges möjlighet att njuta solen från tidig morgon till sen kväll. Insynsskyddad plan trädgårdstomt. Husets gavelläge ger bra yta för både lek och förvaring. Förråd och cykelskjul.
Beläget långt ut på Österskärshalvön med närhet till förskolor, skola, tåg, butik och bad.
Ännu en gång Varmt Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.