Orionvägen 72

Orionvägen 72

Slutpris

3 800 000 kr


Österskär— Österåker

Orionvägen 72


Slutpris
3 800 000 kr

Österskär— Österåker

Varmt välkommen till ett hus som är långt över dina förväntningar. Ett hus som måste upplevas.
Under de senaste åren har fastigheten totalrenoverats såväl exteriört som interiört samt tillbyggd och ombyggd. Toppmodernt och stilrent där det industriella blandas med en känsla av Gotland. Ett mycket praktiskt boende för såväl den lilla som den stora familjen.
Husets hjärta är det stora öppna rummet för kök, matplats och vardagsrum. Därtill finns ett ljust härligt rum att inreda efter eget tycke och smak, såsom ateljé/ bibliotek/ vinterträdgård eller ett härligt sovrum med utsikt över trädgården. Ytterligare tre sovrum, två helkaklade badrum, stort tv-rum möjligt att göra om till sovrum eller förråd för den som önskar. Praktisk tvättstuga. Nuvarande ägare lämnar ett genomtänkt system för internet och audio såväl inomhus som utomhus.
På den stora trälagda altanen med automatisk markis ges möjlighet att njuta solen från tidig morgon till sen kväll. Insynsskyddad plan trädgårdstomt. Husets gavelläge ger bra yta för både lek och förvaring. Förråd och cykelskjul.
Beläget långt ut på Österskärshalvön med närhet till förskolor, skola, tåg, butik och bad.
Ännu en gång Varmt Välkomna!


Referensnummer
170 297
Boarea
149 kvm
Driftkostnad
34 800 kr/år
Tomtarea
677 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-plansradhus
Såld
2014-09-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.