Äspenbolsvägen 15

Äspenbolsvägen 15

Slutpris

1 795 000 kr


Hummelbol— Rånäs— Norrtälje

Äspenbolsvägen 15


Slutpris
1 795 000 kr

Hummelbol— Rånäs— Norrtälje

En strandtomt i söderläge vid Ubby-långsjön med fantastiska möjligheter

En strandtomt på 2 091 kvm med ca 30 meter strandlinje, egen brygga och med en underbar utsikt över Ubby-långsjön. Här finns en möjlighet att uppföra ett fantastiskt boende intill vattnet i söderläge i en naturskön omgivning. Enskilt med bara en granne i väster. Vackra björkdungar runt tomten med en stig genom skogen till den fina allmänna badplatsen med sandstrand. Här kommer snart vitsippor lysa upp och björkarna slå ut samtidigt som solen speglar sig i vattnet.

Idag finns en röd liten stuga med vita knutar som ligger invid vattnet med ett rum och kök samt sovloft. En byggnad med förråd och gästrum. Välj att bygga om eller bygga nytt. Området är detaljplanerat med en byggrätt på 80 kvm bostadshus som troligen kan placeras ca 7-12 m från strandkanten och 40 kvm gästhus/kompletteringsbyggnad som troligen kan placeras på stranden med en brygga ut i sjön. Prövning görs av kommunen vid ansökan om bygglov.

Borrad brunn finns på tomten och tillstånd att installera vattentoalett och Bdt-avlopp är sökt och godkänt av Norrtälje kommun.

Hummelbol är ett områden med både permanent - och fritidsboende. I omgivningarna finns vackra byggnader som Mörby slottsruin, Fasterna kyrka, Rånäs slott som vittnar om en historisk tid.

Med bil tar det drygt en 1 tim till Stockholm ca 30 min till Arlanda, 40 min till Uppsala, 9 min till Gottröra med mack och, servicebutik, 15 min till Rimbo med butiker och service.

Välkommen att höra av er/dig om ni önskar få mailad mer information!


Boarea
24 kvm
Driftkostnad
4 582 kr/år
Tomtarea
2 091 kvm
Rum
1 rum
Såld
2017-06-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.