Hummelbolsvägen 3 / Hummelbol / Rånäs / NORRTÄLJE

Vinterbonat fritidshus på stor tomt med sjöutsikt

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
59 kvm
Driftkostnad
22 966 kr/år
Tomtarea
2 785 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-07-27
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Hummelbolsvägen såldes av oss 2017-07-27. Se alla våra försäljningar i Rånäs samt även på Hummelbolsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hummelbol är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta trevliga fritidshus om 59 kvm fördelat på fyra rum och kök. Huset kan användas vintertid och ligger med härlig altan, delvis under tak, med sjöutsikt på stor tomt i Hummelbol, nära samfälld brygga och badplats. På tomten finns generösa grönytor som lämpar sig för allehanda utomhusaktiviteter för hela familjen. På tomten finns även mysig gäststuga med två sängplatser, förrådsbod och ombonat och uppvärmt torrdass. Flera altaner gör att man kan när tillfälle ges sitta i solen större delen av dagen. På kvällen kan man umgås under altan under tak med infravärme. Med gäststugan inkluderad finns möjlighet till minst åtta sängplatser.

Huvudbyggnaden inrymmer 3 sovrum, varav ett med plats för dubbelsäng. Rymlig storstuga med plats för matbord i öppen planlösning med köket. Här finns braskamin med fläkt för ökad trivsel och luftvärmepump. Duschrum och förråd för extra förvaring. Från storstugan ser man Ubby-Långsjön och kliver man ut till den rymliga altanen så öppnar den ombonade trädgårdstomten upp sig. På tomten finns bl.a. äppelträd, blomstrande odlingslådor, potatisland och anlagd damm med en porlande liten bäck.

Tomten gränsar till allmänning och ligger i ett lugnt område där det både finns fritids- och permanentboende. Ett stenkast bort ligger sjön där man delar brygga med 4 andra fastigheter. Promenerar man ca 400m så kommer man till badplats med sandstrand, brygga och flytbrygga.

Här kan man njuta av lugnet och närheten till naturen. Sköna promenadstråk på småvägar och i skogen där svamp och bär finns.
Hit kan man komma för att hitta lugn och ro vid ett läge nära sjön och trivas året om.

Huset är besiktigat och protokoll kommer finnas tillhands på visningen.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration