Svartsättravägen 53 / Svartsättra / Rånäs / Norrtälje

Välskött vinterbonat fritidshus med närhet till populär badsjö!

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea/biarea
60/40 kvm
Driftkostnad
25 233 kr/år
Tomtarea
1 954 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2017-05-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Svartsättravägen såldes av oss 2017-05-30. Se alla våra försäljningar i Rånäs samt även på Svartsättravägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartsättra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det ett unikt tillfälle att förvärva detta smultronställe i populära Svartsättra!

Här bor ni med en hög standard året om och kan njuta av naturens årstider och skiftningar. Huvudhuset på sina 60 kvm plus sovloft har genomgående smakfulla färg- och materialval och kompletteras av ett fantastiskt gästhus. Följer ni den vackra promenadstigen når ni samfällighetens badplats vid Ubby-Långsjön på mindre än 10 minuter.

De båda arkitektritade husen är något utöver de vanliga och binds vackert samman av en härlig altan. Husen är byggda i lösvirke och här kan det större sällskapet trivas året om! Huvudbyggnaden inrymmer vardagsrum och kök i öppen planlösning med en fantastisk rymd med öppet till nock. Här kommer naturen nära genom stora fönsterpartier i två väderstreck och hela tre utgångar till den kringbyggda altanen. Rummet ger verkligen en känsla av frihet och gränsen mellan ute och innan suddas ut! Vidare finner vi två sovrum med egna utgångar till altanen samt ett helkaklat duschrum med vakuumtoalett. En våning upp finner vi ett fantastiskt allrum med extra bäddar och utsikt ned mot vardagsrummet!

Gästhuset följer i samma enhetliga stil och ger plats åt både sovrum och allrum. Här finns också två loft som kan nyttjas för extra sovplatser eller förvaringsmöjligheter. Vidare finner vi ett pentry med spishäll och vattenho. Gästhuset har självklart också en egen toalett samt en relaxavdelning med dusch och bastu som pricken över i:et. Detta är verkligen ett ställe att njuta och koppla av på!

För den trädgårdsintresserade är det här ett paradis! Den vackra trädgårdstomten på 1954 kvm bjuder på allt från äppelträd, svarta och röda vinbär, till havtorn! Berg i dagen ger tomten karaktär och vackra planteringar och buskar blommar under sommarmånaderna och ger tomten en levande känsla. De plana gräsytorna passar ypperligt för lekar och spel och här kan både barn och vuxna spela fotboll, kubb, hoppa studsmatta eller bara njuta av solens strålar. Under årens lopp har hela familjen och många vänner haft mycket glädje av trädgården Som kontrast mot framsidans trädgårdstomt finner vi fantastisk skogsnatur i "John-Bauers anda". Här växer det blåbär och mossa nästan hela vägen fram till altanen och vackra berg och stenar ger en fin miljö även på husets baksida.

Uteplatser finns det gott om på tomten och från den fantastiska altanen som både binder samman huset och sträcker sig runt huvudbyggnaden kan man fånga solens strålar under hela dagen. För den som hellre flyttar ut på gräset finns flertalet fina platser på tomten för utemöbler.

Svartsättra ligger på bra pendlingsavstånd mellan Norrtälje, Uppsala och Stockholm och närmsta handelsorten Rimbo når man på 15 minuter. I området bor såväl fritids- som permanentboende i denna rofyllda naturmiljö. Endast 10 min till livmedelsbutik och bensinstation (i Gottröra och Knutby) samt sommartid även kiosk och minilivs i närbelägna Abrahamsby där det också är årligt midsommarfirande! För den kulturintresserade finner vi Granby hembygdsgård i Rånäs där man kan njuta av deras fina hembygdsmuseum. En härlig byggd att upptäcka!

Detta fritidshus är något som måste besökas på plats, missa inte chansen att förvärva denna trevliga fastighet!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration