Ubby-långsjövägen 15 / Hummelbol / Rånäs / NORRTÄLJE

Trivsamt hus för fritids- eller åretruntboende

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
72 kvm
Driftkostnad
20 436 kr/år
Tomtarea
2 241 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-10-28
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ubby-Långsjövägen såldes av oss 2016-10-28. Se alla våra försäljningar i Rånäs samt även på Ubby-Långsjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hummelbol är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett trevligt hus i Hummelbol där du kan bo året-runt eller nyttja som fritidshus. Huset har tre sovrum, wc och braskamin. Extra byggnader som varmgarage, gästhus och lekstuga samt ett växthus att odla i. Här finns en härlig altan under tak med ett spa-bad bredvid. Det är en öppen och solig tomt på 2 241 kvm med ett kort promenadavstånd till en barnvänlig badplats vid Ubby-långsjön.

Hummelbol och Abrahamsby är trevliga fritidshusområden intill sjön Ubby-Långsjön. Här är lugnt och avkopplande med närhet till naturen. Några kilometer bort ligger Örsjön där ädelfisk finns inplanterad. På sommaren finns en lanthandel öppen.

Det är ca 70 km till Stockholm och och ca 50 km till Uppsala samt ca 40 km till Norrtälje. Bensinmack med livsmedel finns i Gottröra.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration