Ubby-Långsjövägen 13 / Hummelbol / Rånäs / Norrtälje

Trevligt vinterbonat fritidshus med närhet till badplats

Slutpris
1 915 000 kr
Boarea
ca 63 kvm
Driftkostnad
25 331 kr/år
Tomtarea
2 363 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2017-02-22
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ubby-Långsjövägen såldes av oss 2017-02-22. Se alla våra försäljningar i Rånäs samt även på Ubby-Långsjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hummelbol är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Som sista hus på återvändsgatan ligger detta charmiga vinterbonade fritidshus i trevliga Hummelbol. Här kan du välja att bo permanent eller nyttja som fritidsbostad året om. Huset är tillbyggt med ett matrum och har ett lantligt och mysigt kök, vardagsrum med täljstenskamin, två sovrum, mulltoa och dusch. Ytterligare ett sovrum finns i gästhuset som ligger i samma byggnad som garaget. Här finns också en vedeldad bastu och dusch. Under gästhuset ligger tvättstugan med varmvattenberedare, tvättmaskin och torktumlare. På den fina trädgårdstomten ligger också en friggebod inredd till sovrum/kontor. Altanen i två nivåer och delvis under tak ligger i sydvästläge och här kan du njuta av solen både dag och kväll.

Hummelbol är ett uppvuxet fritidshusområde med en dryg timme till Stockholm och ca 50 min till Uppsala beläget intill Ubby-långsjön. Det är promenadavstånd längst med en stig bakom huset till den fina badplatsen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration