Sök Meny
Såld

Norrtälje / Rånäs - Hummelbol / Ubby-Långsjövägen 13

Trevligt vinterbonat fritidshus med närhet till badplats

Som sista hus på återvändsgatan ligger detta charmiga vinterbonade fritidshus i trevliga Hummelbol. Här kan du välja att bo permanent eller nyttja som fritidsbostad året om. Huset är tillbyggt med ett matrum och har ett lantligt och mysigt kök, vardagsrum med täljstenskamin, två sovrum, mulltoa och dusch. Ytterligare ett sovrum finns i gästhuset som ligger i samma byggnad som garaget. Här finns också en vedeldad bastu och dusch. Under gästhuset ligger tvättstugan med varmvattenberedare, tvättmaskin och torktumlare. På den fina trädgårdstomten ligger också en friggebod inredd till sovrum/kontor. Altanen i två nivåer och delvis under tak ligger i sydvästläge och här kan du njuta av solen både dag och kväll.

Hummelbol är ett uppvuxet fritidshusområde med en dryg timme till Stockholm och ca 50 min till Uppsala beläget intill Ubby-långsjön. Det är promenadavstånd längst med en stig bakom huset till den fina badplatsen.

Sponsrade länkar
Norrtälje / Rånäs / Hummelbol
Ubby-Långsjövägen 13
Slutpris: 1 915 000 kr
Boarea: ca 63 kvm
Driftkostnad: 25 331 kr/år
Tomtarea: 2 363 kvm
Rum: 4 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-02-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / Rånäs / Ubby-Långsjövägen