Bergshamravägen 272

Bergshamravägen 272

Slutpris

875 000 kr


Riala— Norrtälje

Bergshamravägen 272


Slutpris
875 000 kr

Riala— Norrtälje

Traditionell enkelstuga på naturskön tomt med busshållplats runt hörnet.

Välkomna till vackra Roslagen och en utsökt liten stuga, en s.k enkelstuga, på fin naturskön tomt med berg i dagen och luftigt placerade tall, gran och björkträd. Under vårmånden maj blommar gullvivor i hundratals på ängsytan som kan omvandlas till lek och bollplan under sommarmånaderna. Trivsam syrenberså och trädäckad altan i soligt söderläge.
Enkelstugan är en äldre byggnadstyp för en stuga och har som hustyp existerat sedan medeltiden. Enkelstugan är en utveckling av enrumsstugan och har en asymmetrisk tredelad plan med ingången placerad på ena långsidan och låg takhöjd för att snabbt värma upp stugan.
Denna enkelstuga är som traditionen bjuder inrett med ett kök med vedspis och fönster i tre väderstreck. Sovkammare med plats för dubbelsäng. Entrèhallen har trappa till inrett vindsutrymme med ett sovrum och möblerbar hall. På tomten finns ett uthus med förrådsdel och sommarisolerat gästrum samt utedass.

Välkommen till vacker kulturbygd med busshållplats endast 50 m från tomten och närhet till skog med gott om lingon, blåbär och svamp.
Det är ca 1 km till Riala med grundskola och vacker kyrka och ca 6 km till Bergshamra C som erbjuder en välsorterad mataffär som är apoteks- post- och systembolagsombud. I samhället finns även bibliotek och vårdcentral. Till Norrtälje är det ca 25 km och till Stockholm är det ca 70 km.


Boarea
30 kvm
Driftkostnad
4 200 kr/år
Tomtarea
1 915 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-06-16

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Bergshamravägen såldes av oss 2020-06-16. Se alla våra försäljningar i Riala samt även på Bergshamravägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.