Marenvägen 16

Marenvägen 16

Slutpris

3 800 000 kr


Spersboda— Riala— Norrtälje

Marenvägen 16


Slutpris
3 800 000 kr

Spersboda— Riala— Norrtälje

Elegant fritidshus med utsikt över sjön Trehörningen. Gemensam sandstrand/bastu/båt och badbryggor

Välkommen till en vacker och rogivande plats i populära Spersboda invid sjön Trehörningen. En vacker och välskött naturtomt med husen i högt läge med vy över sjön Trehörningen. Elegant fritidshus i ett plan med vardagsrum och kökets matplats i öppen planlösning med värmande braskamin. Modernt kök med vit skåpinredning och öppning mot vardagsrummet. Två sovrum varav ett nyttjas som ett walk-in-closet samt helkaklat badrum med vattenwc. Hallen har bra förvaring bakom skjutdörrsgarderober samt alkov som är möblerad med skrivbord. Trädäckad altan delvis undertak i öster, söder och väster. Gäststuga med kök och braskamin samt sovplats. Gäststugan har stor trädäckad altan delvis under tak med fantastisk vy över sjön. På tomten finns även ett vackert Härbre med sovplatser och ett loft. Stor förrådsbyggnad med verktygsbod och förråd som kan omdisponeras till ytterligare ett gästrum. Vedförvaring i stilrena bodar mot grannen i söder.
Fastigheten har del i bad/bastu/grillplats och båtbrygga i Trehörningen som är en fin bad och fiskesjö. Varför inte börja dagen med ett uppfriskande morgondopp!

Spersboda ligger endast ca 30 minuter från Norrtälje och 1 timme från Stockholm med bra bussförbindelse. Till Bergshamra är det ca 20 min med bil och här finns välsorterad mataffär (ICA) som är apoteks- post- och systembolagsombud. I samhället finns även bibliotek, vårdcentral, bygdegård samt Rosenlundskyrkan.

Missa inte chansen att förvärva en fantastiskt fint fritidshus med åretruntstandard i vackra Roslagen!


Boarea/biarea
80/40 kvm
Driftkostnad
35 129 kr/år
Tomtarea
2 704 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2021-05-01

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Marenvägen såldes av oss 2021-05-01. Se alla våra försäljningar i Riala samt även på Marenvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.