Viltringen 42

Viltringen 42

Slutpris

980 000 kr


Källsmora— Riala— Norrtälje

Viltringen 42


Slutpris
980 000 kr

Källsmora— Riala— Norrtälje

Trivsamt vinterbonat fritidshus för hela familjen i populära Källsmora - 45 min från Stockholm

Välkommen till detta trevliga fritidshus med högt fritt läge på stor tomt vid återvändsgränd i populära Källsmora. Husets 77 kvm är fördelade på kök med matplats vid fönster, vardagsrum med fint ljusinsläpp, tre fina sovrum varav ett tidigare varit två mindre sovrum. Detta går enkelt att återskapa för den som har behov. Duschrum med tvättmaskin och hall med plats för skor och ytterkläder samt ingång till klädkammare. Den stora härliga altanen sträcker sig runt tre av husets sidor och här är bästa solläge. Den stora tomten om hela 2 300 kvm är lättskött då den till stora delar består av fin naturtomt och gränsar till allmänning. Här kan ni njuta helt ostört med svampskogen som närmsta granne. På tomten finns även en fin gäststuga med bastu och egen altan, förrådsbyggnad, lekstuga och växthus i behov av kärlek.

Huset är besiktigat.

Huset säljs delvist möblerat och även redskap/verktyg och liten roddbåt följer med köpet. Nuvarande ägare har ärvt huset och har därför inte så mycket information om det.

Cykelavstånd till sjön Largen med sitt kristallklara vatten och sandbotten. Här finns fina naturstränder samt kommunal badplats med sandstrand och badbrygga. Fina omgivningar för rekreation och svamprika skogar. Står inte bad på schemat ligger anrika Wira Bruk endast 5 km bort. Sommartid är det öppet alla dagar och här finns bl a restaurang, museum och konstsmidesbutik att besöka. Till Bergshamra tar det ca 16 min med bil och här finns välsorterad mataffär (ICA) som är apoteks- post- och systembolagsombud. I samhället finns även bibliotek, pizzeria och vårdcentral.

Avstånd

Bergshamra: ca 1,4 mil
Norrtälje: ca 2,7 mil
Stockholm: ca 5 mil
Uppsala: ca 7,3 mil


Boarea/biarea
77/20 kvm
Driftkostnad
22 519 kr/år
Tomtarea
2 347 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-04-12

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Viltringen såldes av oss 2023-04-12. Se alla våra försäljningar i Riala samt även på Viltringen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.