Sök Meny
Såld

Norrtälje / Riala - Riala Sättra / Åkermarksvägen 5

Väl omhändertaget hus på vacker och plan tomt med härligt solläge!

Välkommen till ett supermysigt och väldigt väl omhändertaget hus. Här möts du av en farstu/altan under tak som tar dig vidare in i hallen. Huset har två sovrum, duschrum med wc. Stort kök som har plats för matbord och som delvis har öppen planlösning in mot vardagsrummet. Flera uteplatser både med och utan tak med bra solläge. Stor insynsskyddad och plan trädgård som lämpar sig bra för både lek och spel.

På promenadavstånd finns område med utomhuspool, bastu, minigolf och boule. Från maj till augusti finns där även en servering som serverar kaffe, smörgåsar, dryck och hamburgare mm. Badmöjligheter på flertalet ställen i närheten, i Norrsjön ca 10 min från tomten finns barnvänlig sandstrand. I Sättra finns både fritidshus och permanentboende och området ligger på bekvämt avstånd från Stockholm (50km), Norrtälje (30km) och Uppsala (75km).

Detta är en fastighet med charm och karaktär, där man kan trivas med närhet till naturen året om.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Riala / Riala Sättra
Åkermarksvägen 5
Slutpris: 1 620 000 kr
Boarea: 50 kvm
Driftkostnad: 14 116 kr/år
Tomtarea: 1828 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2017-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Riala /
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!