Åkermarksvägen 5 / Riala Sättra / Riala / Norrtälje

Väl omhändertaget hus på vacker och plan tomt med härligt solläge!

Slutpris
1 620 000 kr
Boarea
50 kvm
Driftkostnad
14 116 kr/år
Tomtarea
1 828 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-05-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Åkermarksvägen 5 såldes av oss 2017-05-31. Se alla våra försäljningar i Riala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Riala Sättra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett supermysigt och väldigt väl omhändertaget hus. Här möts du av en farstu/altan under tak som tar dig vidare in i hallen. Huset har två sovrum, duschrum med wc. Stort kök som har plats för matbord och som delvis har öppen planlösning in mot vardagsrummet. Flera uteplatser både med och utan tak med bra solläge. Stor insynsskyddad och plan trädgård som lämpar sig bra för både lek och spel.

På promenadavstånd finns område med utomhuspool, bastu, minigolf och boule. Från maj till augusti finns där även en servering som serverar kaffe, smörgåsar, dryck och hamburgare mm. Badmöjligheter på flertalet ställen i närheten, i Norrsjön ca 10 min från tomten finns barnvänlig sandstrand. I Sättra finns både fritidshus och permanentboende och området ligger på bekvämt avstånd från Stockholm (50km), Norrtälje (30km) och Uppsala (75km).

Detta är en fastighet med charm och karaktär, där man kan trivas med närhet till naturen året om.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration