Ekebykvarnsvägen 9 och 11

Ekebykvarnsvägen 9 och 11

Slutpris

6 700 000 kr


Riala— Norrtälje

Ekebykvarnsvägen 9 och 11


Slutpris
6 700 000 kr

Riala— Norrtälje

En magisk plats endast 45 min från Stockholm

Möjlighet att förvärva varsamt renoverat hus om 187 kvm från 1934, otroligt vackert beläget i byn Ekeby med vidsträckt utsikt över det öppna landskapet. Här bor ni på landet med bullerbykänsla men samtidigt med bekvämligheten att ha endast 1 km till förskola och skola F-6 samt 45 min till Stockholm och utmärkta pendlingsmöjligheter.
Huvudbyggnaden har renoverats och byggts till med varsamhand och man har här lyckats bibehålla charm och detaljer samtidigt som huset möter dagsens krav på funktion och komfort. Här finns tre fungerande eldstäder, en vedspis och två vackra kakelugnar. På nedre plan återfinns det stora härliga köket med öppen plan mot matrummet med plats för många och med ett fantastiskt ljusinsläpp, vardagsrum med kakelugn och och utgång till altan i söderläge, hall och underbar glasveranda. Rymligt badrum med både dusch och badkar samt ett gäst-wc. På övre plan finns övre hall med plats för skrivbord, tre stora sovrum varav ett med kakelugn samt ett arbetsrum/sovrum med gudomlig utsikt över ängarna. Tomten på nära 8 000 kvm består till stor del av naturtomt men med en fin uppvuxen trädgård runt huset. Här finns planteringar, fruktträd, bärbuskar, odlingar och växthus. Fina grusgångar, stenläggningar och flaggstång. På tomten finns även ett gästhus med egen altan, bastu med vedeldad badtunna utanför, eget hönshus, en praktisk snickarbod samt vedbod.

Huset är besiktigat i förväg.

På bondgården i byn kan man köpa ägg och kött. Grönsaker går att köpa av lokal odlare under sommar och höst. På Öster Grytinge gård 5 km bort går det att köpa mjölk och andra mejeriprodukter. För den hästintresserade finns inackordering i närheten.

På promenadavstånd ligger den fina sjön Skären med badbrygga. I Riala finns flera idrottsföreningar. Riala GoIF har fotbollslag för såväl herrar och damer som barn och ungdommar. Roslags Länna IF är en skidklubb men här kan du träna skidåkning, löpning och cykling. Klubbhuset ligger ca 2 bort och här finns både utegym och elljusspår. Vintertid spårar man ett 1-milsspår som går över ängarna bakom Riala Kyrka och precis förbi huset.

Avstånd
Till Norrtälje är det ca 2,6 mil
Till Stockholm är det ca 6 mil
Pendlarparkering för buss mot Stockholm finns vid Ledinge trafikplats dit det tar ca 10 min med bil.
Till Bergshamra är det ca 8 km, där finns det matbutik, vårdcentral, skolor och trävaruhandel.

Välkommen på visning!


Boarea
187 kvm
Driftkostnad
31 512 kr/år
Tomtarea
7 940 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-03-16

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Ekebykvarnsvägen såldes av oss 2022-03-16. Se alla våra försäljningar i Riala samt även på Ekebykvarnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.