Largbacksvägen 90

Largbacksvägen 90

Slutpris

990 000 kr


Källsmora— Riala— Norrtälje

Largbacksvägen 90


Slutpris
990 000 kr

Källsmora— Riala— Norrtälje

Sommarcharm i stugan på berget

Litet, charmigt fritidshus på berget där solen lyser hela dagen. Stugan är större än sina 22 registrerade kvadratmetrar. Via entrén kommer du in ett rum som går längs med hela stugan och är möblerbart, här finns möjligheter till utveckling. Varför inte bygga om rummet till en del hall och en del badrum eller ytterligare ett sovrum , här sätter endast fantasin gränser. Entrérummet leder vidare in i allrummet där det finns plats för både soffgrupp, matplats och TV. I allrummet finns också en fin öppenspis som ger skön värme kulna dagar. Från vardagsrummet kommer du in i det lilla men funktionsdugliga köket som har allt som behövs för ett sommarboende, här finns också en vedkamin för värme och med kokmöjligheter. På huvudbyggnadens baksida finns en utedusch som förstärker sommarkänslan. Under en del av huset finns ett källarförråd som är frostfritt året runt.

På tomten finns en gäststuga med plats för två sängar som gör det möjligt att ta emot gäster eller ett boende för tonårsbarn. Då stugan kan värmas upp med elelement fungerar den som sovplats även kalla somrar. Sommarcharmen kompletteras i förrådsbyggnaden där utedass och vedbod finns.

Tomten är kuperad med berg i dagen på flera ställen men där finns också grönytor med fruktträd och bärbuskar. På tomten finns flera ställen lämpliga för utemöbler där du kan koppla och njuta av stillheten på landet.

Largen är en mycket fin badsjö och dit är det endast drygt 2 km , en trevlig cykeltur sommartid. Närmaste busshållplats är ca 2 km bort.


Boarea
22 kvm
Driftkostnad
6 543 kr/år
Tomtarea
2 056 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-04-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.