Snävingevägen 13

Snävingevägen 13

Slutpris

2 600 000 kr


Riala - Sättra— Riala— Norrtälje

Snävingevägen 13


Slutpris
2 600 000 kr

Riala - Sättra— Riala— Norrtälje

Stilfullt renoverat hus på tomt i privat läge

På en prunkande tomt med ett privat läge ligger detta sällsynt välskötta och mysiga hus som idag används som permanent villa med lika bra kan brukas som ett lyxigare fritidshus.
Dess 90 kvm är fördelade på stort lantligt kök med utgång till altan, vardagsrum med braskamin och stora fönster mot altanen samt ett nyrenoverat duschrum med tvättmaskin. Tre stora sovrum och en välkomnande hall. Huset har två stora uteplatser som är oaser med olika egenskaper och åt olika väderstreck. På fastigheten finns även ett rejält garage och ett mycket unikt bastuhus.

Här bor du alltså mer än bekvämt. Förutlm ett tryggt och trevligt litet område med bra grannskap är här nära till flera sjöar med både bad och fiske.

Huset ligger i bra pendlingsläge med 30 min till både Norrtälje, Täby och Vallentuna. Alltså kan det lugna livet på landet bli verklighet och samtidigt kan man jobba kvar i någon av kranskommunerna.

Välkomna på visningen för att uppleva detta hus på plats!


Boarea
90 kvm
Driftkostnad
34 023 kr/år
Tomtarea
2 034 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-05-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.