Viltringen 29 / Riala / Norrtälje

Ett fritidsboende som går att nyttja åretrunt!

Slutpris
1 050 000 kr
Boarea/biarea
34/15 kvm
Driftkostnad
15 700 kr/år
Totalareal
2 629 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-02-20
Bostaden är såld!

Denna villa på viltringen såldes av oss 2019-02-20. Se alla våra försäljningar i Riala samt även på viltringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av viltringen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mysigt boende som ligger på en höjd med fin utsikt över grönområden. Här bor du bekvämt med en lättskött naturtomt, nyrenoverat badrum från 2018 med alla bekvämligheter som man önskar sig, samt nyinstallerat avlopp från 2018. Generös altan som går runt huset med sol från morgon till kväll. På fastigheten finns två st byggnader. Huvudbyggnad med nytt badrum (2018 Våtrumsintyg saknas), vardagsrum, kök och ett sovrum. Gäststuga med plats för en liten familj. I närheten ligger sjön Largen som är en mycket populär och uppskattad badsjö. Fastigheten ligger ca 2,5 mil från både Åkersberga och Norrtälje. Ca 2km promenad till den populära badsjön Largen och ett par minuter med bil. Bägge husen är nymålade in och utvändigt, i huvudbyggnaden finns en nyinstallerad luftvärmepump.

Kontakta mäklaren för mera information!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration