Viltringen 33 / Riala / Norrtälje

Nyrenoverat fritidshus med möjlighet att bo året runt!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
48 kvm
Driftkostnad
24 450 kr/år
Totalareal
2 083 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-23
Bostaden är såld!

Denna villa på viltringen såldes av oss 2019-05-23. Se alla våra försäljningar i Riala samt även på viltringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av viltringen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mysigt boende som ligger på en höjd med fin utsikt över grönområden. Här ligger Viltringen 33 och här bor du bekvämt med en lättskött naturtomt. Nyrenoverat hus med stilrena detaljer. Nytt badrum och nytt avlopp från (2018).I vardagsrummet finns en öppen spis som värmer och ger ökad trivsel. Väldisponerade ytor och praktiskt arbetskök. Stora fönster som släpper in ett härligt ljus som vätter mot grönskan. Hela huset har genomgående parkettgolv och ljust målade väggar. Huset har 2 mindre sovrum. En generöst tilltagen altan omgärdar huset och under den finns gott om förvaring för utemöbler och trädgårdsredskap. Det finns gott om parkeringsmöjligheter och du kan köra med bilen hela vägen upp till huset. Ett stort gästhus med vardagsrum, sovrum och duschrum gör denna fastighet till något utöver det vanliga. Bägge husen är nymålade in och utvändigt, i huvudbyggnaden finns en nyinstallerad luftvärmepump. I båda byggnaderna finns det varmvattenberedare. Fastigheten ligger ca 2,5 mil från både Åkersberga och Norrtälje. Ca 2km promenad till den populära badsjön Largen och ett par minuter med bil.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.