Viltringen 33

Viltringen 33

Slutpris

1 600 000 kr


Riala— Norrtälje

Viltringen 33


Slutpris
1 600 000 kr

Riala— Norrtälje

Nyrenoverat fritidshus med möjlighet att bo året runt!

Mysigt boende som ligger på en höjd med fin utsikt över grönområden. Här ligger Viltringen 33 och här bor du bekvämt med en lättskött naturtomt. Nyrenoverat hus med stilrena detaljer. Nytt badrum och nytt avlopp från (2018).I vardagsrummet finns en öppen spis som värmer och ger ökad trivsel. Väldisponerade ytor och praktiskt arbetskök. Stora fönster som släpper in ett härligt ljus som vätter mot grönskan. Hela huset har genomgående parkettgolv och ljust målade väggar. Huset har 2 mindre sovrum. En generöst tilltagen altan omgärdar huset och under den finns gott om förvaring för utemöbler och trädgårdsredskap. Det finns gott om parkeringsmöjligheter och du kan köra med bilen hela vägen upp till huset. Ett stort gästhus med vardagsrum, sovrum och duschrum gör denna fastighet till något utöver det vanliga. Bägge husen är nymålade in och utvändigt, i huvudbyggnaden finns en nyinstallerad luftvärmepump. I båda byggnaderna finns det varmvattenberedare. Fastigheten ligger ca 2,5 mil från både Åkersberga och Norrtälje. Ca 2km promenad till den populära badsjön Largen och ett par minuter med bil.


Boarea
48 kvm
Driftkostnad
24 450 kr/år
Tomtarea
2 083 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-23

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna villa på viltringen såldes av oss 2019-05-23. Se alla våra försäljningar i Riala samt även på viltringen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.