Viltringen 16

Viltringen 16

Slutpris

950 000 kr


Källsmora— Riala— Norrtälje

Viltringen 16


Slutpris
950 000 kr

Källsmora— Riala— Norrtälje

Fritidshus med privat och soligt läge med naturen in på knuten

Beläget på ett högt och soligt läge finner vi Viltringen 16, Fastigheten som är 42 kvm erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, öppen spis, två sovrum samt helkaklat badrum med bastu. Bostadens altan är belägen i ett soligt läge, här kan du njuta av kvällssolen och blicka ut mot skogen. Fastigheten är av permanentboende kvalité, här finns möjligheten att skapa ditt drömboende i idylliska Källsmora.

Den stora härliga tomten ligger lugnt beläget i området och omgivs av grönska, svampskog, fina promenadstråk och Largens badplats. Largen är en av Stockholms renaste sjöar och erbjuder därmed även fantastiska förutsättningar för dykning. I området firas midsommar med lövad stång, spelmän och med lövade höskrindor som hämtar upp de boende för att skjutsa till festplatsen. Ett mycket idyllisk område med grusade vägar och trevliga strövområden i skogen och endast en cykeltur bort från den pittoreska bruksorten Wirabruk. I Wira bruk finns café, teater och smedja.

Inte långt från fastigheten ligger bygdegården Snåret, även den en harmonisk oas. Här erbjuds det ett mycket trevligt program året runt, musikaftnar, dans, allsång, nationaldagsfirande, auktioner, föredrag och julmarknad.
I Roslagskulla kyrka har du även möjlighet att njuta av stämningsfulla konserter.


Boarea
42 kvm
Driftkostnad
13 464 kr/år
Tomtarea
2 374 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-08-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.