Bangårdsvägen 31

Bangårdsvägen 31

Slutpris

4 700 000 kr


Centrala Rimbo— Rimbo— Norrtälje

Bangårdsvägen 31


Slutpris
4 700 000 kr

Centrala Rimbo— Rimbo— Norrtälje

Vacker sekelskiftesvilla anno 1896 med insynsskyddat läge i centrala Rimbo

Välkommen till en fantastiskt vacker sekelskiftesvilla anno 1896, lugnt belägen på återvändsgata endast 300m från Rimbo centrum. Villan är tidsenligt inredd med vita spegeldörrar och ljust mönstrade väggtapeter samt fyra kakelugnar och vackra trägolv i det stora sällskapsrummen. Entréplanet har en härlig takhöjd om närmare 3 m. Varje våningsplan har balkong/veranda med tak i soligt söderläge och vy över den lummigt grönskande tomten som inramas av trädgårdshäck. På vardera våningsplan finns kök och badrum, så om man önskar, kan huset delas upp till två lägenheter för ev uthyrning. Idag används villan som ett 1-familjshus i två plan, del av ytan på entréplan har företagsverksamhet med egen ingång som även kan nyttjas som uthyrningsdel om 1 rok.
Huset har ett garage och förrådsutrymme i källarplan. Uppställningsplats för två bilar finns på tomten.

I Rimbo centrum finns ett bra utbud på affärer och allmän samhällsservice samt pendlarstation allt inom gångavstånd. I Rimbo finns även sport och ishall samt Långsjöns badplats med sandstrand. Här är det även nära till låg, mellan och högstadieskola samt flera förskolor. Rimbo har ett utmärkt pendlingsläge till Stockholm 55 km, Uppsala 50 km, Arlanda 35 km och Norrtälje 25 km


Boarea
225 kvm
Driftkostnad
75 644 kr/år
Tomtarea
1 524 kvm
Rum
9 rum (5 sovrum)
Såld
2022-10-13

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Bangårdsvägen såldes av oss 2022-10-13. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Bangårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.