Gottröraslingan 38

Gottröraslingan 38

Slutpris

4 550 000 kr


Gottröra— Rimbo— Norrtälje

Gottröraslingan 38


Slutpris
4 550 000 kr

Gottröra— Rimbo— Norrtälje

1-plans villa i fridfullt villakvarter i natursköna Gottröra.

Välkommen till stilren 1-plansvilla under produktion, naturskönt beläget i fridfullt villakvarter. Stor tomt delvis naturtomt i två nivåer. Bygglov finns för carport med förrådsdel. Modern öppen planlösning mellan kökets matplats och vardagsrum. Vardagsrum med fint ljusinsläpp från glasade altandörrar. Uteplatsen är grovplanerad med marksten. Köket inreds med vitvaror med rostfri front samt vit skåpinredning. Tre sovrum varav ett med fyra garderober. Två badrum varav ett med badkar och dusch. Tvättstuga/teknikrum med luft/vattenpump Nibe F5150. Entré med rymlig avhängningsyta för ytterkläder samt ingång till klädkammare. I området finns nybyggd förskola och gångväg till busshållplats vid väg 77. Villan beräknas vara inflyttningsklar kvartal 2, 2022.

I Gottröra finns macken där du kan tanka och handla basvaror. Inom ca10 mins bilfärd når ni Rimbo som har ett bra utbud på närservice som hälsocentral, butiker, skolor och förskolor. Till Knivsta med pendeltåg in till Stockholm tar det ca 20 min med bil. För den golfintresserade finns Johannesbergs Golfkubb samt Grönlunds Golfklubb. Bygden bjuder även på kulturhistoriska byggnader som Mörby slottsruin och Fasterna kyrka samt Rånäs Slott. Till Uppsala är det ca 4 mil, Norrtälje ca 4 mil och till Stockholm är det ca 7 mil.

Missa inte chansen att förvärva ett nyproducerat energisnålt hus befriad från fastighetsavgift i 15 år. Bo naturskönt i vackra Roslagen med pendlingsavstånd till Stockholm/Arlanda/Uppsala och Norrtälje/Rimbo.


Boarea
128 kvm
Driftkostnad
9 722 kr/år
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-04-12

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Gottröraslingan såldes av oss 2022-04-12. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Gottröraslingan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.