Brosättrabacken 5

Brosättrabacken 5

Slutpris

3 645 000 kr


Rimbo— Norrtälje

Brosättrabacken 5


Slutpris
3 645 000 kr

Rimbo— Norrtälje

Nu kan drömmen om landet bli sann! Nybyggt hus endast 48 min från Stockholm

Välkommen till Brosättrabacken! På denna stora plana tomt med utsikt mot Långsjön kommer Älvsbyhus populära enplansvilla Linnéa om 129 kvm uppföras med inflytt till jul. På tomten om dryga 2000 kvm kommer det vara färdigsådd gräsmatta vid inflytt. Här bor ni på landet med bullerbykänsla men samtidigt med bekvämligheten att ha endast 3 km till förskola, skola F-9 och all tänkbar service i Rimbo. Nu har ni chansen att köpa det sista huset i etapp 1. Man planerar för att bygga etapp 2 framöver, innefattande 5 hus, längre in på samma väg. Det tar 48 min till Stockholm och 36 min till Uppsala. Utmärkta pendlingsmöjligheter då busshållplatsen för bus mot Uppsala/Arlanda endast ligger ca 300 m från tomten.

Linnéa är ett stort och luftigt enplanshus med kök och vardagsrum om hela 63 kvm i öppen planlösning som här blir husets hjärta. De tre sovrummen ligger strategiskt placerade i ena änden av huset vilket skapar en privat och en social del. Här finns även badrum, gäst- wc, praktisk tvättstuga och en välkomnande hall. Ett modernt boende med mycket låg driftskostnad!

Du väljer själv vilka tillval du önskar, tex ett extra sovrum.

Gemensamt servitut finns för att lägga i bastuflotte/ flytbrygga nere vid sjön.

Närmsta samhälle är Rimbo och här finns all service man kan önska sig i form av matbutiker, caféer, restauranger, badhus, vårdcentral, apotek och systembolag. Flera förskolor samt grundskolor åk F-9. Goda kommunikationer med buss till såväl Stockholm, Uppsala, Arlanda som Norrtälje.

Avstånd
Rimbo ca 3 km (4 min)
Norrtälje ca 2,4 mil (24 min)
Stockholm ca 5,3 mil (48 min)
Uppsala ca 4,3 mil (36 min)

Åk gärna ut och titta på tomten och omgivningarna själva när det passar och återkom till fastighetsmäklaren Olivia Hansen för mer info!


Boarea
129 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-09-16

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Brosättrabacken såldes av oss 2023-09-16. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Brosättrabacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.