Ekebyvägen 18

Ekebyvägen 18

Slutpris

4 100 000 kr


Rimbo— Norrtälje

Ekebyvägen 18


Slutpris
4 100 000 kr

Rimbo— Norrtälje

Något utöver det vanliga!

Välkommen till denna fantastiska villa som är något utöver det vanlig och som dessutom ligger på ett av Rimbos bästa lägen. Här är ett hus som genomgått stora förändringar. All renovering är gjord med kärlek och känsla. Allt är noga genomtänkt och val av både färger, former och material är stilfullt och precist utvalda. Känslan och den röda tråd som genomsyrar hela huset är modern men ändå tidsenlig och passar husets karaktär. Huset är inte bara vackert och stilfullt renoverat utan man har också en helt optimal planlösning. Stora sociala umgängesytor, inget mindre än tre rejäla rum i fil som ger ett magiskt ljusflöde. Många sovrum och badrum samt gott om plats för diverse förvaring i bland annat källarplanet. Trädgården är uppvuxen och lummig. Trädgården sol ligger i rakt söderläge har en fin inramning, fruktträd och diverse blomster samt en grusad infart som passar perfekt ihop med huset. Stort inglasat uterum som har anslutning till altan med utomhusbad. Praktiskt garage med gott om plats för allt och lite till. Detta hus är helt fantastiskt på alla sätt och vis och måste upplevas! Välkommen på visning.


Boarea/biarea
213/58 kvm
Driftkostnad
55 300 kr/år
Tomtarea
1 200 kvm
Rum
10 rum (6 sovrum)
Såld
2017-06-01

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Ekebyvägen såldes av oss 2017-06-01. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Ekebyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.