Sök Meny
Såld

Norrtälje / Rimbo / Ekebyvägen 18

Något utöver det vanliga!

Välkommen till denna fantastiska villa som är något utöver det vanlig och som dessutom ligger på ett av Rimbos bästa lägen. Här är ett hus som genomgått stora förändringar. All renovering är gjord med kärlek och känsla. Allt är noga genomtänkt och val av både färger, former och material är stilfullt och precist utvalda. Känslan och den röda tråd som genomsyrar hela huset är modern men ändå tidsenlig och passar husets karaktär. Huset är inte bara vackert och stilfullt renoverat utan man har också en helt optimal planlösning. Stora sociala umgängesytor, inget mindre än tre rejäla rum i fil som ger ett magiskt ljusflöde. Många sovrum och badrum samt gott om plats för diverse förvaring i bland annat källarplanet. Trädgården är uppvuxen och lummig. Trädgården sol ligger i rakt söderläge har en fin inramning, fruktträd och diverse blomster samt en grusad infart som passar perfekt ihop med huset. Stort inglasat uterum som har anslutning till altan med utomhusbad. Praktiskt garage med gott om plats för allt och lite till. Detta hus är helt fantastiskt på alla sätt och vis och måste upplevas! Välkommen på visning.

Sponsrade länkar
Norrtälje / Rimbo
Ekebyvägen 18
Slutpris: 4 100 000 kr
Boarea/biarea: 213/58 kvm
Driftkostnad: 55 300 kr/år
Tomtarea: 1 200 kvm
Rum: 10 rum (6 sovrum)
Såld: 2017-06-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / Rimbo / Ekebyvägen