Hubertusvägen 8 B / Västertorp / Rimbo / Norrtälje

Brf-parhus om 4 rok i barnvänligt lugnt villaområde med närhet till förskola/skola

Slutpris
1 630 000 kr
Boarea
96 kvm
Avgift
5 635 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-24
Bostaden är såld!

Denna parhus på Hubertusvägen såldes av oss 2019-05-24. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Hubertusvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västertorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta välbelägna brf-parhus i välhållet originalskick med fint gavelläge mot villaområde. Välplanerad bostad om 4 rum och kök samt tvättstuga, badrum, gästwc och förråd. Köket har vit skåpinredning och matplats för 4 personer. Vardagsrum med utgång till trädäckad altan inramat med staket och plasttak. Tre sovrum samt två klädkammare och praktisk tvättstuga. Badrum med badkar samt gästwc. Garage i länga samt rymligt renoverat förråd invid bostaden. Bostadsinnehavaren ansvarar för skötsel av tomtområdet intill bostaden som är inhängnat med staket.

Närhet till Rimbo centrum med bra allmänservice och affärer. Promenadavstånd till skola och förskola samt fina rekreationsområden. Fint utomhusbad finns i närområdet vid Långsjön. Rimbo har ett utmärkt pendlingsavstånd till Stockholm, Uppsala och Norrtälje.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn