Jaktstigen 11

Jaktstigen 11

Slutpris

1 775 000 kr


Rimbo— Norrtälje

Jaktstigen 11


Slutpris
1 775 000 kr

Rimbo— Norrtälje

Rymlig och trivsam brf-villa byggd 1991 om 6 rok

Välkommen till ett barnvänligt villakvarter i Rimbo med 19 villor/parhus i bostadsrättsform. På Jaktstigen 11 finner ni ett fristående trivsamt och rymligt 1,5 plans hus om 6 rum och kök varav 5 sovrum samt två badrum och tvättstuga.
Kökesinredning i vitt från Ballingslöv med moderna vitvaror. Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot kökets matplats. Från vardagsrummet når man den stora trädäckade altanen i soligt sydvästläge, delvis under tak. Sovrummen har bra förvaringslösningar via garderober och garderobsväggar med skjutbara dörrar. Två badrum med dusch/badkar, varav badrummet på entréplan även har golvvärme. Groventré med tvättstuga och värmepanna. Garage med plats för 1 bil samt förrådsdel. Garageuppfart med plats för minst två bilar. Barnvänlig trädgårdstomt som delvis vetter mot allmänning. Del av tomt är inramad med staket/häckväxter.

Närhet till Rimbo centrum med bra allmänservice och affärer. Promenadavstånd till skola och förskola samt fina rekreationsområden. Rimbo har ett utmärkt pendlingsavstånd till Stockholm, Uppsala och Norrtälje.


Boarea
142 kvm
Avgift
8 077 kr/mån
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2019-02-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på jaktstigen såldes av oss 2019-02-08. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på jaktstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.