Kungsbackevägen 26

Kungsbackevägen 26

Slutpris

3 740 000 kr


Rimbo— Norrtälje

Kungsbackevägen 26


Slutpris
3 740 000 kr

Rimbo— Norrtälje

Villa med sjöutsikt i barnvänliga kvarter

Välkommen till denna trivsamma villa, belägen på hörntomt med insynsskyddat läge i barnvänliga kvarter med sjöutsikt och närhet till det mesta. Huset erbjuder 125 kvm i entréplan samt hel källare. Här finns ett trevligt vardagsrum med stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp och utgång till altanen med sjöutsikt och härlig vedeldad badtunna, renoverat kök i vitt med matplats och utgång till uterummet om hela 32 kvm som används flitigt större delen av året. Fyra fina sovrum med bra förvaring, två duschrum. välkomnande hall samt praktisk entré på gaveln. En trappa ner finns den stora gillestugan med braskamin - ett perfekt allrum/TV-rum för hela familjen eller varför inte låta tonåringen få ett eget krypin. Spa-del med dusch och bastu, rymlig tvättstuga, förråd, klädkammare samt ingång till garaget.
Fin trädgårdstomt som ligger insynsskyddad bakom den täta häcken. Här finns plana gräsytor för spel och lek, planteringar, förråd och parkering för tre bilar. Sommarvatten med sjövatten skapar fina förutsättningar för den som vill odla.

På badrocksavstånd från huset ligger Långsjön med flera välordnade badplatser med sandstrand och badbryggor. Här ligger även IP Arkadien med bland annat fotbollsplaner, ishall och utegym - perfekt för den aktiva familjen. Båtplats nere vid båtbryggan följer med köpet. Fina promenadstråk längs vattnet och vackra omgivningar med ängar och hagar alldeles nära trots att man bor centralt. Busshållplats för buss mot Uppsala och Arlanda ligger ca 100 m från huset. Närhet till både förskolor och grundskolor. I Rimbo finns all service man kan önska sig i form av matbutiker, caféer, restauranger, badhus, vårdcentral, apotek och systembolag. Goda kommunikationer med buss till såväl Stockholm, Uppsala, Arlanda som Norrtälje.
Välkommen på visning!


Boarea/biarea
125/157 kvm
Driftkostnad
33 700 kr/år
Tomtarea
921 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-09-19

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Kungsbackevägen såldes av oss 2022-09-19. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Kungsbackevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.