Lärlingsvägen 2

Lärlingsvägen 2

Slutpris

2 195 000 kr


Bålbroskogen— Rimbo— Norrtälje— Nyproduktion

Lärlingsvägen 2


Slutpris
2 195 000 kr

Bålbroskogen— Rimbo— Norrtälje— Nyproduktion

Nyproducerad lägenhet med möjlighet till inflyttning i sköna maj 2022!

Här ges tillfälle att förvärva en lägenhet under produktion som står klar för inflyttning i maj 2022. Genomgående ekparkettgolv och ljusa väggtapeter. Öppen planlösning mellan kökets matsalsdel och vardagsrum. Ballingslövskök med vita luckor och rostfri kyl/frys. Inbyggnadsmicro och ugn med rostfria detaljer samt integrerad diskmaskin. Laminatbänkskiva och två infällda diskhoar samt ljust väggkakel ovanbänkyta. Vardagsrum med utgång till balkong i väster. Sovrummen har skjutdörrsgarderober varav ett även har två fönster. Badrum med grått klinkergolv och vitt väggkakel samt tvättmaskin och torkumlare. Entréhallen har ingång till klädkammare.

Bålbro är beläget med naturen runt hörnet. Det är ca 1 km till Rimbo centrum med busstation och ett bra utbud på affärer och allmän samhällsservice. Inom promenadavstånd finns skola och sporthall samt badplats vid Långsjön. Rimbo har ett utmärkt pendlingsläge till Stockholm 55 km, Uppsala 50 km, Arlanda 35 km och Norrtälje 25 km.

Kontakta mäklaren för visning!


Boarea
75 kvm
Avgift
4 290 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-02-27

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Lärlingsvägen såldes av oss 2022-02-27. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Lärlingsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.