Liestavägen 119

Liestavägen 119

Slutpris

4 895 000 kr


Liesta— Rimbo— Norrtälje

Liestavägen 119


Slutpris
4 895 000 kr

Liesta— Rimbo— Norrtälje

Hästgård med boningshus från 1909. Stallbyggnader och hagar samt skog på fastighet om 1,9 hektar.

Fastighet om 1,9 hektar vackert beläget i Liesta i närheten av Rimbo. Boningshuset är från 1900-talets början och utbyggt på 1990-talet. Huset har ett modernt kök med full maskinell utrustning samt vedspis. Matrum med plats för 6-8 personer och utgång till den trädäckade altanen. Allrum med eldstad är centralt placerat i huset. Entréplanet bjuder även två sovrum samt badrum och tvättstuga. Inredd övervåning med allrum och sovrum samt sovalkov. Stor trädäckad altan i söder och väster med pool i soligt söderläge. Trädgårdstomt inramad med stenmur, tuja och syrenhäck. Stengångar och gräsmatta samt plommon och äppelträd. Blomsterplanteringar och trädgårdsväxter med bl.a jordgubbar samt växthus och komposter.
Garage med verktygsbod och snickarbänk samt jordkällare och bastuhus. Stallbyggnad för ponnyhästar med tre boxar samt sadelkammare och höskulle. Stall med kallboxar och frigång för fullvuxna hästar. Två containerförråd samt ett öppet förråd. En enkel ridvolt samt fyra inhängande hagar varav en är öppen till den stora skogshagen. I närområdet finns möjlighet att rida i ridhus. Lilla Gransjön med möjlighet till bad finns endast 700 m från fastigheten.

Liesta har en vacker och lantlig atmosfär endast 4 km till Rimbo centrum med busstation och ett bra utbud på affärer och allmän samhällsservice. Busshållplats finns inom 1 km. I Rimbo finns förskola och grundskolor samt sport och ishall. Rimbo har ett utmärkt pendlingsläge till Stockholm 55 km, Uppsala 50 km, Arlanda 35 km och Norrtälje 25 km.


Boarea/biarea
121,5/33,5 kvm
Driftkostnad
38 534 kr/år
Tomtarea
19 040 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-06-10

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Liestavägen såldes av oss 2022-06-10. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Liestavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.