Lisingevägen 268 / Lisinge / Rimbo / Norrtälje

Bo nybyggt i idyllisk miljö i Lisinge

Slutpris
3 175 000 kr
Boarea
157 kvm
Driftkostnad
24 236 kr/år
Tomtarea
1 980 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2016-11-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Lisingevägen såldes av oss 2016-11-23. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Lisingevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lisinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett arkitektritat hus, med väldisponerade ytor, byggt 2011 i naturskön miljö. Rymlig och barnvänlig tomt om 1980 kvm med skogen som granne. Huset har rikligt ljusinsläpp med de stora fönsterna och inventiösa sällskapsytorna. Genomgående smakfulla materialval. Matsalens öppenheten mot taknock ger luftighet och god kontakt mellan under- och övervåning. Såväl från vardagsrummet som matsalen i husets mitt nås altandäcket genom de skjutbara fönster-/dörrpartierna. Här kan du njuta av sköna utestunder på någon av de två altanerna. Samtliga husets 3 sovrum är samlade på övervåningen. För den golfintresserade ligger klubbhuset till Lisinge Golfklubb mycket nära och så även centrala Rimbo med tillgång till mataffärer, vårdcentral, affärer, skolor etc. Norrtälje nås med enbart ca 30 minuters bilfärd.
Detta hus bör upplevas. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration