Sök Meny
Såld

Norrtälje / Rimbo - Lisinge / Lisingevägen 268

Bo nybyggt i idyllisk miljö i Lisinge

Välkommen till ett arkitektritat hus, med väldisponerade ytor, byggt 2011 i naturskön miljö. Rymlig och barnvänlig tomt om 1980 kvm med skogen som granne. Huset har rikligt ljusinsläpp med de stora fönsterna och inventiösa sällskapsytorna. Genomgående smakfulla materialval. Matsalens öppenheten mot taknock ger luftighet och god kontakt mellan under- och övervåning. Såväl från vardagsrummet som matsalen i husets mitt nås altandäcket genom de skjutbara fönster-/dörrpartierna. Här kan du njuta av sköna utestunder på någon av de två altanerna. Samtliga husets 3 sovrum är samlade på övervåningen. För den golfintresserade ligger klubbhuset till Lisinge Golfklubb mycket nära och så även centrala Rimbo med tillgång till mataffärer, vårdcentral, affärer, skolor etc. Norrtälje nås med enbart ca 30 minuters bilfärd.
Detta hus bör upplevas. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Rimbo / Lisinge
Lisingevägen 268
Slutpris: 3 175 000 kr
Boarea: 157 kvm
Driftkostnad: 24 236 kr/år
Tomtarea: 1980 kvm
Rum: 6 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2016-11-23
Cecilia Hillerström Ansvarig mäklare
Cecilia Hillerström
Mäklarhuset Norrtälje
Ansvarig mäklare
E-post
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Rimbo / Lisingevägen
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!